Kiderült a titok - Steve Martin 67 évesen lett először édesapa

A népszerű komikus 67 évesen lett először apa. Sokak számára igen meglepő lehet, de Hollywood tele van furcsaságokkal, így annyira nem is meghökkentő, hogy ilyen idősen válnak szülőkké a sztárok.

Steve Martin második felesége, több mint egy hónapja ajándékozta meg egy kisbabával a színészt, azonban eddig titokban tartották a gyermekáldást. A kis jövevény a New York Post értesülései szerint tavaly év decemberében született meg.

„Megvan az első babájuk, de hogy miként sikerült ezt mindeddig eltitkolni, azt senki sem tudja. Steve nagyon jól őrzi a magánéletét, az egyszer biztos. Annyi elmondható már most, hogy mindketten nagyon boldogok, és keményen megdolgoztak ezért a bébiért” – közölte a magazin.

A korosodó színésznek első feleségétől, Victoria Tennant brit színésznőtől, akivel nyolc évig voltak házasok, nem született gyermeke. Azonban most második neje, a 41 éves Anne Stringfield - aki a New York magazin újságírója volt - bővítette a családot egy újabb taggal. A pár nemcsak a gyermekáldásról hallgatott. A baba nemét sem árulják el.

Steve egyébként 45 évvel ezelőtt kezdte pályafutását íróként és előadóként. Zenészként is ismert, zenekarában bendzsón játszik. Saját lemeze - Bluegrass - is megjelent, melyért 2010-ben Grammy-díjat kapott. Filmes karriere alatt számos apai szerepet alakított, mint például az Örömapában vagy a Tucatjával olcsóbb című családi vígjátékban.

A pár egyébként még 2007-ben kelt egybe. A ceremónián 75 vendég előtt mondták ki a boldogító igent, melyről először azt hitték a meghívottak, hogy egy házibuliba hivatalosak. A neves eseményre olyan hírességek voltak meghívva, mint Tom Hanks vagy Diane Keaton.

Fotó: digitalspy.com

Oldalak

Egészség
Sajnos egyre többen küzdenek különféle ételallergiákkal, néhány közülük viszont egészen meglepő tüneteket is előidézhet.
Lifestyle
Te is olyan vagy, aki ha meglát egy pókot, sikítva kirohan a szobából, de minimum az ájulás szintű félelem és undor kerülget? Most megtudhatod, milyen üzenetet hordoznak a pókok, és a cikk elolvasása...
Fashion&Beauty
Mindannyian tudjuk, hogy az élelmiszerek egy bizonyos idő eltelte után megromlanak és az is természetes számunkra, hogy romlott ételt nem eszünk meg. De gondolkodtál már azon, vajon mennyi idő után...