Fashion&Beauty

Kate Middleton eljegyzési ruhája kismamáknak

A híres királykék Issa ruhából, melyet Kate Middleton az eljegyzésén viselt - meglovagolva a hercegnő terhességét - most kismama verziót készített a ruhamárka.

Királykék kismama
A 2010-es, hivatalos eljegyzésen viselt ruha, mely tökéletesen illett Kate Middleton zafír köves eljegyzési gyűrűjéhez, most újra kapható, az eredeti gyártója az Issa, ugyanis elkészítette kismama verzióját. A Blossom Mother and Child weboldalán már megvásárolható a királyi viselet, mely 522 fontot, azaz körülbelül 181 ezer forintot kóstál.

Ruha klónok
Egyébként nem ez az első eset, hogy az eljegyzési ruhát „klónozzák”: miután a kék ruha bejárta a világsajtót – melyet a hercegnő egyébként 385 fontért vásárolt a Fenwickből – a másolatai ellepték az ismertebb butikokat. Még a Tesco is kínált belőle egy 16 fontos változatot, melyből online elkelt az összes darab.

Másolópapíron a királyi pár?
Ezek után már el sem tudjuk képzelni, mi lesz a következő ötlet, amit arra építenek, hogy a Kate Middleton-mánián növeljék a bevételeket. Ha a hercegnőnek kislánya lesz, elkészítik Katalin eddigi összes szettjét kisbaba méretben? Vagy ha fia születik, akkor mini-Vilmos öltönyökkel rukkolnak elő? Szinte látjuk magunk előtt a bababoltokat, melyekben a királyi csemete babakocsi-másolatától kezdve, kedvenc cumijának klónjáig mindent megtalálhatunk majd.

Ha szeretnéd tudni, hogyan legyél csinos a várandósság alatt, nézd meg pár trendi összeállításunkat!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Nem titok, hogy Katalin és Károly között különösen szoros kapcsolat és kötelék van, azt azonban csak kevesen tudják, hogy Katalin több alkalommal is segített apósának, hogy az uralkodó...
Fashion&Beauty
Pénteken lezajlott a Miss World Hungary válogatója, ahol több száz lány vonult fel a zsűri előtt. A szépségversenyben először vesz részt zsűritagként az egykori szépségkirálynő, Annoni Zita.
Lifestyle