Fashion&Beauty

Luxus bevásárlóközpont nyílik Budapesten

Hol máshol lehetne a helyszín, mint Budapest „divat-sugárútján”, az Andrássy úton? A szobáról szobára bejárható luxuspláza állítólag felveszi majd a versenyt a londoni Harrods üzleteivel is.

A luxus számokban
Az Il Bacio di Stile, azaz a stílus csókja névre hallgató luxus bevásárlóközpont nyitását 2013 tavaszára tervezik. Számokban leírva: több mint 4000 négyzetméteres nagyságú, mintegy 40 világmárkát felvonultató és körülbelül 5 milliárdos költségvetésből felépült luxusplázáról beszélünk.

A palota
A földszinten olasz hangulatú kávézóval várják a vásárlókat, illetve a Le Mer és a Chanel szépségápolási termékeihez juthatunk hozzá, közvetlenül az Andrássy útról betérve. Ha ez nem lenne elég, a Tod’s, Valentino, Jimmy Choo, Bottega Veneta, Salvatore Ferragamo, Sergio Rossi és Giorgio Armani cipők, táskák és egyéb kiegészítők is hivatottak lesznek becsábítani a tehetős vásárlókat. Az első és második emeleten találhatjuk majd a női vonalat, például olyan márkák képviseletében, mint a Céline, a Donna Karan, az Oscar de la Renta, a Salvatore Ferragamo, a Jil Sander, a Tom Ford, a Giorgio Armani, a Chloé, a Lanvin, a Bottega Veneta, a Valentino, a Saint Laurent Paris, a Polo Ralph Lauren és a Black Label. A másodikon egyébként némileg szélesebb kör számára is megfizethető márkákra bukkanhatunk majd: többek között a Juicy Couture, a Pinko, a Guess by Marziano, az Armani Collezioni, a RED Valentino, a Pure DKNY üzletei kapnak majd helyet itt.

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Ha ez nem lett volna elég, Megyeri Csillát és Puskás-Dallos Petit majdnem letojta egy galamb a körbejáráson. Még el sem indult a műsor, de már folyik az élet a luxusbörtönben.
Sztárok
Egy királyi szakértő szerint Katalin nővérére, Pippa Middletonra különleges feladat várhat, amikor a trónörökös feleségéből királyné lesz.
Fashion&Beauty
Meryl Streep nemcsak tehetséges színésznő, de igazi stílusikon is egyben, aki a hetedik X felett is képes lenyűgözni mindenkit.