Fashion&Beauty

A kedvenc Victoria's Secret modelljeink

A fehérnemű márka bemutatói mindig is lenyűgözőek voltak. A márka már-már magát múlja felül a bemutatók remek színvonalával, amit a divatszakma is imád.

Most is sikerült egy nagyon izgalmas bemutatót összehoznia a márkának. Justin Bieber és Rihanna énekelt olyan nevek felvonulása alatt, mint Karlie Kross, Lily Donaldson vagy Alessandra Ambrosio.

Alessandra Ambrosio
A lassan 32 éves modellt főként a Victoria's Secret bemutatókról ismerhetjük. Ez tette őt híres modellé, de nem mellesleg állt már a Dior, a Ralph Lauren és az Armani Exchange kamerái előtt is.

Candice Swanepoel
Az eredetileg dél-afrikai származású modell már kiskorában tudatosan építette karrierjét. Nem kellett sokat várnia a sikerre. 15 éves korában már ismert minden neves embert a divatszakmából, így kezdett ő is a Victoria's Secret angyalaként dolgozni.

Doutzen Kroes
A holland származású szupermodell zsebpénzszerzés céljából kezdett el modellkedni. Volt már a Time, a Vogue, a Harper’s Bazaar és a Numero címlapján, és számtalan márka arca is (Gucci, Dolce&Gabbana, Valentino, Escada…).

Még több szexi angyalért kattints a következő oldalra!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A közönség ugyan szívébe zárta az Acélembert korábban megformáló Henry Cavillt, most viszont meg kell barátkozniuk a gondolattal, hogy a brit színésztől a 30 éves David Corenswet veszi át a...
Sztárok
A Magyar Olimpiai Bizottság és Magyar Paralimpiai Bizottság hétfő este a Várkert Bazárban bemutatta azokat a ruhákat, amiket sportolóink a 2024-es párizsi olimpia megnyitóján viselnek majd, a...
Egészség
Gondoltad volna, hogy van egy olyan népszerű reggeli fogás, amely gyakorlatilag minden egészségügyi problémára valódi gyógyír lehet? Cikkünkből megtudhatod, mit is ajánlott fogyasztanod minél...