Fashion&Beauty

Készíts egyedi cipőt otthon!

Nem is hinnéd, milyen gyorsan és olcsón készíthetsz magadnak egyedi cipőt a tavaszi időszakra! Kövesd a leírást és percek alatt lesz egy új szerzeményed, ami biztosan nem jön veled szembe az utcán!

Kellékek
- vászoncipő
- textilfilc vagy festék
- víz
- pohár
- újságpapír
- ecsetek

Elkészítése
Mielőtt elkezdenénk a műveletet, győződjünk meg róla, hogy a cipő teljesen tiszta. Az a legjobb, ha egy világos vagy fehér lábbelit választasz erre a célra. Terítsünk le újságpapírt, hogy ne kenjünk össze mindent magunk körül. Ezután egyszerű a dolgunk, elkezdhetjük a dekorálást. Bármilyen mintát, motívumot ráfesthetsz vagy rajzolhatsz a cipőre. Szerintünk az átmenti időszakban a legjobb színes kiegészítőket hordani, hiszen ilyenkor az emberek többsége még semleges, szürke darabokat hord, így könnyen kitűnhetsz egy élettel teli cipővel vagy táskával.

Az előző szezonban nagyon kedveltek voltak az indiánok világát idéző minták, a geometrikus vonalak pedig sosem mennek ki a divatból. A tengerentúlon a mostani szezonban óriási trend lett a galaxist idéző minta, amit minden ruhadarabukon hordanak. Készíthetsz te is egy ilyen cipőt, ezzel lehetsz a trend hazai előfutára!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Mióta kiderült, hogy rákkal kezelik, III. Károly tudatosan kerüli a nyilvánosságot. Most viszont jön a nagy visszatérés, amiben titkon mindenki reménykedett.
Utazás
Mutatjuk, milyen időjárás vár ránk április utolsó, illetve május első napjaiban.
Lifestyle
A fogyókúrák és diéták világa mindig is kihívást jelentett azoknak, akik egészségesen szeretnének élni és testsúlyukat kontrollálni. Egy friss kutatás azonban érdekes perspektívát kínál a reggeli...