Rihanna Givenchy ruhákban turnézik

Március 10-én, Buffalóban debütált Rihanna Diamonds nevű világkörüli turnéja, melyre speciális fellépőruhákat terveztetett az énekesnő a Givenchy designerével, Riccardo Tiscivel.

Sportos és utcai
A Givenchy Couture ruhák jellegzetessége, hogy megalkotásukkor Tisci a 2013-as, férfi kollekcióból merített ihletet, majd ötleteit a haute couture technikáival vegyítette, így képezve egy erős érzékiséggel átitatott, speciális kollekciót, mely a sportruházatok és az utcai divat jellegzetességeit is magán viseli.

„Nagyon élveztem a munkát, hisz Rihanna reprezentálja számomra azt, hogy mit is jelent, ha napjainkban valaki fiatal és sikeres. Megvan benne a punk vagányság, a tehetség, az intelligencia és szép. Rihanna képes rá, hogy minden lányt inspiráljon, hisz ő generációjának egyik arca.”- nyilatkozta Tisci a Vogue újságírójának.

Vagány és különleges
A nyitódarab egy sötét, romantikus stílusú, földi érő köpeny, ami selyemből készült, mellé pedig egy hosszú, fekete bőrcsizmát terveztek az énekesnő számára. Persze a különleges kollekció hímzett kabátokat, fehér, bőrből készült melltartókat és fényes szaténnadrágokat is tartalmaz.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!