A szépséges színésznőt üldözi a balszerencse!

Jennifer Love Hewitt-ra nem lehet mondani, hogy az utóbbi időszak élete legjobbika lenne, a színésznőt ugyanis egymás után érik a szerencsétlenségek. Alig pár hónapja, hogy elvesztette édesanyját, nemrég pedig egy bokszedzésen sérült meg elég súlyosan.

A bájos színésznő mostanában az Ügyféllista című sorozat második évadján dolgozik, éppen ezért úgy döntött, hogy valamilyen küzdősporttal hozza formába magát. Pár napja egy ilyen edzésen törte el a jobb csuklóját, ami azóta is gipszben van. A "Szellemekkel suttogó” sztárja azonban egész vidáman fogta fel a dolgokat, Twitter oldalára is írt egy rövidke bejegyzést.

„Találjátok ki, hogy ki törte el a csuklóját tegnap bokszolás közben, hogy felkészüljön a következő évadra! Az egész hétvégét pizsamában fogom tölteni.” – osztotta meg a történteket rajongóival. Hogy mikor kerül le róla a gipsz még nem tudni, de mindenkit biztosított róla, hogy a forgatásokat semmiképpen sem hagyja abba, még ha egy kicsit lassabban is megy majd neki a munka.

Jenniferrel már történt egyszer hasonló baleset, akkor a "Szellemekkel suttogó” forgatásán lépett rosszul, minek következtében hetekig járógipszben kellett közlekednie. Akkor is viccesen közelítette meg a helyzetet: „Egy szellemet üldöztem, sajnos meglógott!” – fogalmazott Hewitt.

A színésznőnek hatalmas lelki ereje lehet, hiszen azon kívül, hogy a sorozatban is igyekszik megállni a helyét, az edzéseket sem hagyja abba. A minap többen is látták távozni egy táncstúdióból, nemrég pedig fotókat készítettek róla kék színű gipsszel a csuklóján. Azt gondolhatnák, egy ilyen nehéz időszak után mindenki kicsit elhagyja magát, de nem Jennifer, a színésznő ugyanis smink nélkül, mackónadrágban is hihetetlenül jól néz ki!

Nézd meg a következő rövid videót a színésznőről!

Oldalak

Sztárok
Ha Tóth Gabi és Krausz Gábor még együtt lennének, akkor valószínűleg az utóbbinak nagy beleszólása lett volna, hogyan is nézzen ki a konyha.
Sztárok
Különleges végső nyughelyet választottak Vágó Istvánnak. A szerettei úgy döntöttek, hogy nem akarnak számára nyilvános sírhelyet.
Sztárok
Anne Hathaway ma már sikert sikerre halmoz, volt idő azonban, amikor korántsem alakultak számára könnyen a dolgok – a színésznő nemrég bővebben is beszélt múltbeli megpróbáltatásairól egy interjúban.