Beyoncé dokumentumfilmet forgat életéről

A sztárok körében manapság egyre népszerűbb, a saját életüket bemutató filmek készítése. Nagy sikert aratott a közelmúltban Miley Cyrus, Justin Bieber és Katy Perry ilyen jellegű alkotása. A legújabb csillag, aki folytatja a sort, úgy tűnik Beyoncé lesz.

A Los Angeles Times információja szerint, az énekesnő főszereplésével és rendezésében készül el a film, amiben bepillanthatunk a koncertek kulisszatitkaiba és személyes inerjúkat is láthatunk, egyszóval olyan közelről ismerhetjük meg Beyoncét, mint még eddig soha.

Az aranytorkú sztár menedzserei már el is kezdték az értékesítést a forgalmazók felé, ugyanis elkészült egy 20 perces anyag, ami ízelítőt nyújt a film tartalmából. Egyelőre úgy tűnik, semmilyen probléma nem áll Beyoncé projektjének az útjában.

A filmben, nagy valószínűséggel, az énekesnő beszél majd a Destiny's Childban eltöltött időszakáról, szóló karrierjéről, a Jay-Z-vel kötött házasságáról és természetesen, legnagyobb örömforrásáról, kislányáról, Blue Ivy-ról.

Minden bizonnyal érdemes lesz megnézni a filmet, még azoknak is akik nem az elvakult rajongók táborához tartoznak, hiszen Beyoncé igen sokrétű életet él. Ő az egyik legsikeresebb R&B énekesnő, divatikon, lemezproducer és színésznő is egyben. Mindemellett pedig, magánéletében nagyszerű feleség és anya.

Beyoncé jelenleg is forgat: A Star is born - Csillag születik című film újrafeldolgozásában játszik majd, Tom Cruise mellett. A film várhatóan 2013-ban kerül a mozikba.

Nézd meg a hír videóváltozatát!

Oldalak

Sztárok
Nem titok, hogy Katalin és Károly között különösen szoros kapcsolat és kötelék van, azt azonban csak kevesen tudják, hogy Katalin több alkalommal is segített apósának, hogy az uralkodó...
Fashion&Beauty
Pénteken lezajlott a Miss World Hungary válogatója, ahol több száz lány vonult fel a zsűri előtt. A szépségversenyben először vesz részt zsűritagként az egykori szépségkirálynő, Annoni Zita.
Lifestyle