Victoria Beckham gigantikus partit szervez

Az egykori Spice Girl és férje, David Beckham még mindig alig bírják felfogni, hogy végre van egy kislányuk is. Harper Seven július 10-én ünnepli első szülinapját, melyet szülei egy gigantikus bulival fognak megkoronázni.

Milyen gyorsan múlik az idő! Július 10-én lesz 12 hónapja, hogy megszületett David és Victoria Beckham áhított kislánya. Harper Seven az elmúlt egy évben hatalmas rajongótáborra tett szert, sőt, felkerült a legjobban öltözöttek listájára is.

Nem csoda, hogy a Beckham család egy óriási bulival szeretné megünnepelni a kicsi Harper első születésnapját. Július 10-én azonban nem csupán Harper szülinapját, hanem keresztelőjét is tartják. Így dupla öröm lesz a szülőknek. Egy bennfentes a következőket árulta el a Heat magazinnak:

„Victoria már régóta arról álmodozik, hogy megrendezze Harper keresztelőjét. Harper lesz mindkét esemény főszereplője.”

Kíváncsian várjuk a nagy napon készült fényképeket!

Következzen David Beckham magyarázata Harper Seven nevével kapcsolatban:

Oldalak

Sztárok
Nem titok, hogy Katalin és Károly között különösen szoros kapcsolat és kötelék van, azt azonban csak kevesen tudják, hogy Katalin több alkalommal is segített apósának, hogy az uralkodó...
Fashion&Beauty
Pénteken lezajlott a Miss World Hungary válogatója, ahol több száz lány vonult fel a zsűri előtt. A szépségversenyben először vesz részt zsűritagként az egykori szépségkirálynő, Annoni Zita.
Lifestyle