Katy Perry-nek elege van a hírnévből

Az énekesnő a Teen Vogue májusi címlapján lesz látható. A képekhez tartozó interjúban Katy Perry elárulta, hogy miként vélekedik a sikerről, a karrierjéről illetve az ezzel járó hírnévről.

A Teen Vogue sokkal színesebb, mint nagytestvére a Vogue, ugyanis így próbálják meg rávenni a tinédzsereket az újság megvételére. Leggyakoribb témái a fiúk, a smink, a divat és a zene. Épp ezért nem meglepő, hogy a mindig színes Katy Perry díszeleg a májusi címlapon.

Az énekesnő egy királykék ruhában, kék hajjal tetszeleg az újság főoldalán. Katy az interjúban a következőket árulta el:

„Már kezd elegem lenni a hírnévből! A munkámból nincs elegem, de a hírnév egy undorító mellékterméke ennek az egésznek. Utóbbi egy teremtmény, egy vadállat. Az egyik pillanatban imád, a másikban hirtelen megtámad, szembeszegül veled.”

Szerencsére Katy ennek ellenére nem gondolkozik karrierje befejezésén, így továbbra is hallgathatjuk dalait.

Következzen a Part of Me című száma:

Oldalak

Lifestyle
Veled is előfordult már, hogy amikor a leginkább komolynak kellett volna lenned, mert valaki rossz hírt közölt veled vagy esetleg egy temetésen voltál, rád jött a röhögőgörcs? Ez bizony rettentő...
Lifestyle
Döbbenetesen gyönyörű a látvány, de rettenetesen veszélyes helyzetet jelez előre.
Fashion&Beauty
Képzeld el, ahogy a nyári napfény megcsillan a fémes körmeiden, miközben egy frissítő italt kortyolsz a tetőtéri bárpultnál. Vagy ahogy valamelyik tengerparton élvezed a pihenést, és mikor...