Ashton Kutcher kelti életre Steve Jobs-t

A színésznek eléggé beindult a karrierje! Nem csupán Charlie Sheen-t pótolja a Két pasi meg egy kicsi című sorozatban, hanem nemsokára ő kelti életre az Apple birodalom legendáját, Steve Jobs-t.

Steve Jobs tavaly, pontosabban október 5.-én, elvesztette a rák elleni küzdelmét. Már akkor többen sejtették, hogy biztos lesz valaki, aki meg szeretné filmesíteni Steve életét. Ez a megérzés beigazolódott, hiszen már a főszereplő személyét keresik.

A legnagyobb esélyes állítólag nem más, mint Ashton Kutcher, ugyanis utóbbi és a fiatal Steve Jobs között elképesztő a hasonlóság. A rendező, Michael Stern már májusban el szeretné kezdeni a munkálatokat, tudniillik akkor szünetel a Két pasi meg egy kicsi forgatása. A filmnek egyszerűen a Jobs címet adta.

A film hatalmas kihívás Ashton számára, aki eddig inkább a humor világában aratott sikereket. Kíváncsian várjuk a végeredményt!

Következzen egy rövid videó Steve Jobs-ról:

Oldalak

Sztárok
Május 24-én ünnepelte 79. születésnapját Priscilla Presley egykori amerikai színésznő, a Dallas korábbi üdvöskéje, aki ma már egyáltalán nem hasonlít hajdani önmagára.
Lifestyle
Minden kisgyerek egyedi és megismételhetetlen tulajdonságokkal jön a világra. Ha spirituálisan tudatos úton járunk és követjük a zodiákus kör jegyeit akkor észrevehetjük, hogy az évszakok és az őket...
Home&Design
Viszlát, bézs és szürke – helló, színes és nagy, merész otthoni dekoráció.