Rihanna a Coldplay-el fog fellépni

Az 54. Grammy díjátadóig már kevesebb, mint egy hónap van hátra, így egyre több információ szivárog ki. A legutóbbi ilyen adat, a fellépőkkel kapcsolatos, melyek közé Rihanna is tartozik.

A legújabb hírek szerint egy olyan fellépésnek örülhetnek a nézők, ami ilyen formában még sehol sem volt látható. Rihanna ugyanis a Colplay-el fog közösen fellépni.

A barbadosi énekesnő Twitter oldalán osztotta meg ezt a hírt: „Az idei Grammy díjátadón a Coldplay és én, egy fellépés erejéig osztozni fogunk a színpadon. Nagyon jó a kedvem és egy óriásian meglepetésem van: a Princess of China ott lesz a 2012-es Grammy-n.”

Egy kis szerencsével még akár egy díjat is bezsebelhetnek. Riri-t négy kategóriában is jelölték, míg a Coldplay-nek három jelölése van.

 

Következzen a Coldplay: Paradise című száma:

Oldalak

Fashion&Beauty
Április 27-én szombaton rendezték meg a Perwoll Fenntartható Divat Nap-ot a Magyar Nemzeti Múzeumban, melynek keretén belül divatbemutatókon, kerekasztal beszélgetéseken, és izgalmas kiállításokon...
Lifestyle
A sötétzöld levelű növény az egészségre gyakorolt számos pompás hatásáról közismert.
Sztárok
Nem titok, hogy Katalin és Károly között különösen szoros kapcsolat és kötelék van, azt azonban csak kevesen tudják, hogy Katalin több alkalommal is segített apósának, hogy az uralkodó...