Anne Hathaway-t eljegyezték!

Anne kezét megkérte barátja Adam Shulman. Pár hónappal ezelőtt még nem is gondolta volna, hogy valaha is férjhez megy, de most igent mondott. Ezzel Adam lett Hollywood legboldogabb férfija.

A pár reggeli sétájánál a parkban látták meg a színésznő kezén az eljegyzési gyűrűt. Már három éve van együtt Anne és Adam. A macskanő szerepébe bújt színésznő a következőket nyilatkozta kapcsolatukról a People magazinnak: „Nagyon szerelmes vagyok Adambe, de tönkretette az összes tervemet. Eredetileg egy kis időt egyedül szerettem volna tölteni, de aztán szerelmes lettem, mint valami tökfej”.

2004 és 2008 között az olasz üzletember, Raffaelo Follieri jegyese volt, de kapcsolatuk nem végződött szépen. Tudni illik, hogy a férfi azóta adócsalás miatt börtönben ül.

Ennek ellenére most minden jóra fordult, és reméljük, sokáig boldogok lesznek!

 

 

Következzen a One Day című film előzetese:
 

Oldalak

Lifestyle
Valószínűleg neked is van épp otthon abból az élelmiszerből egy kevés, amit ha a vágott virágok közé teszel a vázában lévő vízbe, akár több héten át is élvezheted a gyönyörű anyák napi növények...
Egészség
Ha te sem szeretnéd idő előtt elveszíteni szellemi frissességedet és agyi jólétedet, akkor jobban teszed, ha kerülöd ezeket az egyszerű és sokszor ártalmatlannak tűnő mindennapi szokásokat.
Lifestyle
Az ágyunk szent hely. Egy hely, ahol alszunk, ahol kipihenhetjük a fárasztó hétköznapokat és ahol a hétvégék nagy részét henyéléssel tölthetjük. Nem szabadna olyan helynek lennie, ahol te és a párod...