Élvezd a nyár minden pillanatát!

A nyári időszak gyorsan elrepül, ezért fontos, hogy kihasználjuk minden percét és feltöltődjünk energiával. Íme néhány tipp, hogy a nyár élvezetesen teljen.

Észre sem vesszük olyan hamar véget ér az év legszebb három hónapja. Ezért nagyon fontos, hogy azt a lehető legjobban ki tudjuk használni, hiszen ez az időszak tölt fel minket legjobban energiával. A sok napsütés és a jó idő miatt felszabadultabbá, nyugodtabbakká és boldogabbá válunk.

Fordíts több időt magadra!
A nyár a megújulás időszaka. Ilyenkor van egy kis szabadidőnk, hogy végre magunkkal is foglalkozhassunk. Szánj egy kis időt a tested és lelked felfrissítésére! Ha az egész napodat egy irodában töltöd a számítógép fölé görnyedve, hazaérve a legjobb ha kiülsz egy finom itallal és egy jó könyvvel vagy újsággal a teraszra és élvezed, ahogy a nyári szellő körbejár.

Ha egy kicsit több időd van, akkor frissítsd fel bőrödet egy jó testápolóval és legyen gondod a kéz, illetve lábkörmeidre is. Hidd el, ha több időt fordítasz  magadra a külsőd meghálálja és így Te is üdébbnek és kiegyensúlyozottabbnak érzed majd magad.
 

Élénkítő séta
Nincs is annál kellemesebb, mint egy nyári estét sétálással tölteni. Hiszen akkorra már egy picit lehűl a levegő és a nyári szellő élénkítően hat szervezetünkre. A legjobb ha az esti kiruccanásra magunkkal csábítjuk párunkat vagy barátainkat, hiszen így elmesélhetjük aznapi kalandjainkat is.

 

Legjobb a víz közelében!
A hétvégénket vagy szabad délutánjainkat ne a sötét szobába kuksolva töltsük, hanem pakoljuk be a strandtáskát és irány a víz. Egy kis lazítás a parton hihetetlen energiákat szabadít fel, a víz pedig segít felfrissülni a tikkasztó hőségben. A strandolás az egyik legjobb alkalom az ismerkedésre és pihenésre, miközben a strandbüfék kínálatából szabadon válogathatunk. Egy hosszú parton eltöltött délután után úgy érezzük, mintha kicseréltek volna és több energiánk lesz ismét munkába állni.

 

 

Könnyű salátát vacsira 
A nyár számos finom gyümölccsel és zöldséggel ajándékoz meg minket, amelyek felfrissítik érzékeinket. Fáradtan hazaérve a munkából ne állj neki főzni, inkább csinálj egy nagy adag gyümölcs vagy zöldség salátát. Ezzel nem csak időt spórolhatsz, hanem Te is jobban érzed majd magad és a felesleges kilóktól sem kell rettegned.

A munkahelyi ebédidődet is okosan töltsd el! Ahelyett, hogy az irodában fogyasztod el az ebéded, inkább menj ki a szabadba és egy padon vagy a fűben ülve ebédelj meg. Ha kiszabadulsz egy picit az iroda nyomasztó falai közül és a friss levegőn töltesz néhány percet, visszatérve az irodába a munka is jobban fog menni. 

 

Tv stop!
Ahelyett, hogy a televízió előtt töltenéd szabad óráidat, inkább iktasd ki a tv-t és menj ki a szabadba olvasni. A tv jó unalom-űző a hideg téli hónapokban, amikor az ember nem szívesen teszi ki a lábát a házból. Azonban nyáron annyi lehetőség és program közül lehet választani, kár lenne elszalasztani egy percét is, hiszen a jó idő sem tart örökké.

Ha jól osztod be az idődet és kihasználod a nyár adta lehetőségeket, garantáltan jól fogod érezni magad!
 

Oldalak

Fashion&Beauty
Április 27-én szombaton rendezték meg a Perwoll Fenntartható Divat Nap-ot a Magyar Nemzeti Múzeumban, melynek keretén belül divatbemutatókon, kerekasztal beszélgetéseken, és izgalmas kiállításokon...
Lifestyle
A sötétzöld levelű növény az egészségre gyakorolt számos pompás hatásáról közismert.
Sztárok
Nem titok, hogy Katalin és Károly között különösen szoros kapcsolat és kötelék van, azt azonban csak kevesen tudják, hogy Katalin több alkalommal is segített apósának, hogy az uralkodó...