A Csillag Születik bohóca családi drámájáról mesélt

A Csillag Születik harmadik selejtezőjében feltűnt egy talpig bohócjelmezbe bújtatott táncos, de sokan nem mondták volna meg, hogy lányt takar az erős smink. Gomez most családi drámájáról is vallott.

A tehetségkutató legújabb reménysége elárulta, hogy gyerekkorában szülei akaratára kezdett el balettozni, ami akkoriban még csak tehernek tűnt neki.

A három éves kora óta táncoló Gomez most már tudja, milyen sokat köszönhet szüleinek, akik kiskorában kitartóan erőltették a balettot, hiszen ők is táncosok voltak, és a kezdeti nehézségek pedig azóta bőségesen megtérültek.

A táncos családjában azonban drámai fordulat következett, amikor a bohócjelmezbe bújt lány elvesztette Magyarországon élő, de külföldi származású szüleit. Gomez elmondta, hogy azért is jelentkezett a Csillag Születik műsorába, hogy erőt adhasson és segíthessen a hasonló helyzetben lévő gyermekeken, de érthető módon többet nem beszélt a tragédiáról.
 

Íme a Csillag Születikben bemutatott produkciója:

 

Oldalak

Fashion&Beauty
Ha a leggingsekre gondolunk, általában az edzés jut először eszünkbe, valójában viszont néhány tanácsot megfogadva rengetegféle szettet összeállíthatunk a segítségükkel.
Sztárok
Ha a tehetség ott lappang Aran Murphy DNS-ében, néhány éven belül pont olyan híres és elismert színész lehet, mint az Oscar-díjas édesapja.
Sztárok
Az elismert előadó az egyik kiemelkedően felkavaró horrorfilmet dicsérte, és Stephen King máris ajánlott neki két másik alkotást, amit megnézhet.