Micsoda profizmus! - Édesapja halála után is színpadra állt Vanessa Hudgens

A színésznő a családi tragédiája ellenére sem mondta le a Grease élőben bemutatott premierjét. Vanessa Hudgens fogait összeszorítva, könnyek nélkül játszotta végig a darabot. Le a kalappal előtte!

Grease Live

A Magyarországon is népszerű musical, a Grease élő verzióját tegnap mutatták be Amerikában. A várva várt produkció premierjét azonban az egyik főszereplő, a High School Musicalből ismert Vanessa Hudgenst ért tragédia árnyékolta be. A Betty Rizzo karakterét játszó színésznő a Twitterén írta ki a szomorú hírt, hogy elvesztette az édesapját.

"Szomorúan kell közölnöm veletek, hogy édesapám, Greg, a tegnap éjszaka, 4. stádiumú rákban elhunyt. Köszönöm mindnekinek, aki imádkozott érte. A ma esti show-t az ő tiszteletére ajánlom." - írta Hudgens.

Imák egy életért

Greg állapotromlásáról a rajongók is hamar tudomást szereztek, ugyanis egy hete a színésznő arra kérte rajongóit, hogy imádkozzanak édesapjáért.

"Sziasztok srácok! Az apukám nincs túl jól. Kérlek titeket, imádkozzatok érte! Nagyon sokat jelentene nekem!" - írta Twitterére. A Grease egész stábja szorított Gregnek, és támogatták Vanessát, a show legvégén a tévé képernyőjén pedig a színésznő kéréséhez híven a 65 éves korában elhunyt tűzoltónak ajánlották a műsort.

Ha kíváncsi vagy, hogyan támogatták Vanessát a színésztársai, kattints a második oldalra!

Fotó: eonline.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!