Ez kőkemény! - Kockás hasat villantott Lilu

Lilu tőle szokatlan módon kitette az amúgy nagyon csinos és izmos hasát az Instagram profiljára. És hogy ez miért érdekes? Azért mert ő nem mutogatja a testét minden áldott nap, és mert jó látni, hogy ilyen klassz formában van. Görgess lejjebb a fotóért!

Testi örömök

Lilu, a lenti fénykép alapján, nem edzőteremben izzad, hanem otthon edzi a testét. Tavaly nyáron is - mikor a műsorvezető Bejrútban nyaralt - rácsodálkoztunk a formás alakjára, hangsúlyozzuk: csak azért csodálkoztunk mert azelőtt nem láttunk róla bikinis képeket.

A 2015-ös éve nem indult valami fényesen a Keresem a családom háziasszonyának, a bulvársajtó az esetleges válásától volt hangos. Meg kell hagyni, akkoriban Lilu vészesen le volt fogyva, és többször járt orvosnál.

Ám tavaly ősszel a szőkeség már sugárzott a boldogságtól. Az új műsorának köszönhetően bejárja a világot, a hírek szerint a férjével való kapcsolata is helyrejött, és hát ott van a csodás kisfia is, aki bearanyozza Lilu mindennapjait, szóval mondhatjuk azt is, hogy a "szakítós sztori" happy enddel végződött.

Neked is tetszik a látvány? Akkor nyomj egy lájkot!
Ezt is ajánljuk: Mindig jól választ! - Ezzel a pasassal jár Pippa Middleton!

Fotó: Instagram; Leadfotó: RTL Klub

Oldalak

Szólj hozzá Te is!