"Senkiért nem fordulok ki önmagamból" - Így nyilatkozott a szerelemről Kulka János

Kulka János nem posztol a Facebookra, nem szelfizik, nem beszél a magánéletéről. Pont emiatt érdekes, ha mond néhány szót önmagáról vagy a éppenséggel szerelemről. Görgess lejjebb, ha érdekel Kulka - aki nyíltan vállalja másságát - elgondolkodtató nyilatkozata!

"A szerelem egy betegség"

A Kossuth-díjas színész pikáns szexjelenetben látható a Félvilág című játékfilmben, melyet néhány nappal ezelőtt adott le a Duna televízió. Kulka a szerepe szerint halálosan szerelmes Elzába, ám a művész a való életben nem sokra tartja a szerelmet.

"Az ember ilyen helyzetben kiszolgáltatottá válik, és olyat vár el a másiktól, amihez nincs joga. A Katona József Színházban játsszuk A két Korea újraegyesítése című darabot. Abban van egy jelenet, amikor azt bizonygatom, hogy a szerelem egy betegség, enzimrobbanás, módosult tudatállapot, és ezzel teljesen egyetértek." - mondta a HOT! magazinnak Kulka János.

"A színpadon vagy a filmben boldogan kifordulok önmagamból, de a saját életemben ezt nem szeretném megtenni. Nem jó elveszteni magam" - árulta el a színész.

Így beszélt a másságáról Kulka két évvel ezelőtt - Kattints a második oldalra, ha kíváncsi vagy rá!

Fotó: RTL Klub

Oldalak

Szólj hozzá Te is!