Gyász! - Elhunyt nagybátyját siratja Kulcsár Edina

Lesújtó hírrel szolgált ma a rajongóinak Kulcsár Edina. Az egykori szépségkirálynő nagybátyját gyészolja, akivel hosszú éveken át lakott egy fedél alatt, gyakorlatilag ő volt az egyik, aki nevelete Edinát. A 2014-es Miss World lefrissebb Facebook-posztjában fejezte ki fájdalmát.

Könnyek között

Nehéz időszakon mehet keresztül most Kulcsár Edina. Tavaly év végén derült ki, hogy a mellében csomókat találtak, nem sokkal előtte szakított a vőlegényével, és most egy hozzá nagyon közel álló személyt is elvesztett. Edina sorait változatás nélkül osztjuk meg.

"Elmúlás!... Becsüljétek meg az életet! Az életben az egyik legfájdalmasabb dolog, ha az ember elveszti valamely szerettét! Sajnos most az én családomban ez történt. A mamámmal, az anyukámmal és a nagybátyámmal ( a mamám fiával ) laktam kiskorom óta! Ebből (is) adódik, hogy ők állnak hozzám a legközelebb! A mai nap délelőtt a mamám fia, több hét harc után elhunyt! Sajnos őt is megtámadta a legalattomosabb betegség, a rák! Tudom, hogy már jobb neki, de ettől függetlenül nagyon fájdalmas időszak ez egy család életében! Nagyon büszke vagyok a családomra! Nagyon ritka az ilyen összetartás mint amire most ezekben a hetekben az én családom tett tanúbizonyságot! 7. hete szinte minden áldott percben volt mellette valaki, és váltottuk egymást, hogy segítsük őt és ott legyünk mellette! Annyit voltam az utóbbi időben kórházban, hogy teljesen átértékeltem az életet! Hihetetlen mennyin múlik egy emberi élet!!! Becsüljétek meg, mert ez a legnagyobb kincs, és szeressétek nagyon a családotokat!" - öntötte ki a szívét Edina.

Fotó és leadfotó: Facebook

Szólj hozzá Te is!