Így készülnek a Barátok közt bombázói a Story Gálára - Fotók

Kiss Ramóna és Nyári Dia már hangolódnak a 2016-os Story Gálára. A hölgyek a város egyik legelegánsabb ruhaszalonjában próbálták a szebbnél szebb estélyiket, hogy február 13-án kifogástalan legyen a megjelenésük az ötcsillagos díjátadón.

Csajos program

A két színésznő rengeteg időt tölt együtt, és mivel a divatban is hasonló ízlésük, nem meglepő, hogy együtt készülődnek a gálára.

"Gyakran viccelődünk, hogy olyanok vagyunk mint egy idős házaspár. Ha Ramónának előadása van, akkor én készítem a vacsorát, a házimunkát általában felosztjuk. Együtt járunk bulizni is, de akadnak olyan esték is, amikor otthon maradunk és megnézünk egy filmet" – mondta Dia.

"Azt, hogy egy nő mennyit mutat magából, mindig a hangulata dönti el, az aktuális lelkiállapotáról is árulkodik, hogy merész, vagy inkább konzervatív darabot választ" – fűzte hozzá Ramóna. Abban mindketten egyetértettek, hogy azok a legkelendőbb estélyik, amelyek egyszerre elegánsak és nőiesen vonzóak.

"A Story Gála számunkra már hagyomány, másfél évtizede stabil résztvevői vagyunk, ilyenkor összejön az egész csapat, már kora délután elkezdődik a buli és a közös készülődés. A fiúk persze idegesek, hogy hol vagyunk már, de aztán mindig időre odaérünk" – nevetett Kiss Ramóna.

Kíváncsi vagy milyen ruhákat próbáltak a lányok? Akkor kattints a második oldalra!

Fotó: Birton Szabolcs, Haj: R2 Hair; Smink: MAC

Oldalak

Szólj hozzá Te is!