Tömény romantika! - Ezért sírta el magát Görög Zita férje az esküvőn

A gyönyörú modell-műsorvezető sokakat meglepve egy egzotikus nyaralás közben mondta ki a boldogító igent szerelmének, Koltay Tamásnak. Az esküvő persze csak számunkra volt váratlan, ők mindent már előre elterveztek, hogy az a nap tökéletes legyen! Naná, hogy az is lett!

Ismerték egymást, de aztán egy internetes társkereső segített

A Karib-tenger egyik gyöngyszemén, Dominika csodálatos tengerpartján gyakran tartanak esküvőket, de egy ennyire szép menyasszony még arrafelé is biztosan ritka látvány. Az egyik legdögösebb magyar sztár testre feszülő ruhában fogadott hűséget a korábban a TV2 sajtófönökeként dolgozó vőlegényének, a jóképű Tamásnak.

A szerelmesek egyébként alig egy évvel ezelőtt jöttek össze. A sors fura fintora, hogy munkájuk révén már korábban is ismerték egymást, de aztán egy internetes társkeresőn találtak egymásra. A levelezést gyorsan randizás követte, az első rögtön hat órán át tartott! A harmadik randevú után pedig már egyértelmű volt, ők egy pár lesznek!

Tamás néhány hónap együttjárás után már tavasszal megkérte Zita kezét, majd - biztos, ami biztos - a lánykérést ősszel is megismételte.

"Kerestem az alkalmat, hogy mikor kérjem meg a kezét. Végül azt hiszem, romantikusra sikeredett, magamhoz képest mindenképp. Érzelemgazdag dolog volt, először márciusban mondott igent, de szerettem volna, hogy a lánykérés emlékezetes legyen, így ősszel, a születésnapján is feltettem neki a kérdést, de már gyűrűvel" - mesélte Tamás a HOT magazinban.

A férfi azonban nem térdelt le választottja elé, de erre jó oka volt: Zita ugyanis elárulta neki, hogy ő nem tud mit kezdeni egy ilyen helyzettel, így ez a gesztus kimaradt a lánykérésből. "Attól rosszul vagyok! Az az érzésem olyankor, hogy le kell térdelnem a másik mellé" - tette hozzá nevetve Görög Zita.

Természetesen a lánykérés után azonnal elkezdtek az esküvőről is beszélgetni. Hogy végül miért döntöttek a tengerparti ceremónia mellett, azt cikkünk második oldalán olvashatod!

Fotó: RTL Klub/TV2 

Oldalak

Szólj hozzá Te is!