Már nem készül a halálra a rákbeteg magyar színész

A 66 éves népszerű művész néhány hete egy facebook-posztban jelentette be, hogy rákos. Akkori bejegyzésében sokak megdöbbenésére esetleges közelgő haláláról is említést tett. Viszont most - túl az első kezeléseken - már jóval optimistább.

Galkó Balázs még kórházban van, de már túl van egy sugárkezelésen. Az Országos Onkológiai Intézet fej- és nyaksebészeti osztályán nyelvgyökrákkal kezelik, melyet először egy egyszerű torokgyulladásnak gondolt.

"Fájt a torkom, köhögtem, és néha berekedtem, ezért öblögettem mindenféle szerekkel. Próbáltam otthon kikezelni, mint mások az egyszerűnek vélt torokgyulladást, mert lázam nem volt. Amikor nem múlt el, felkerestem a kistarcsai kórházban Jakab György doktor urat, aki belenézett a torkomba, majd megkért, hogy menjek be a szobájába. „Ekkora a sz…r?”, kérdeztem, mert ebből rögtön tudtam, mi van - nyilatkozta a művész a Blikknek.

A Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztjével kitüntetett színész a cikkben üzent is az érte aggódóknak.

"A dolog nem egyszerű, nem fekete vagy fehér, de bízom a teljes gyógyulásban.Hogy szükség lesz-e később műtétre, nem tudom, nem értek hozzá. Darabos ételt még mindig nem tudok enni, nyelni is nehéz, de inni már képes vagyok. A sugárkezelésnek vége, ez biztos most. Egy nagy puszit küldök azoknak, akik jó hírt várnak rólam. Jól vagyok, nem készülök a halálra!" - fejezte be a színész, aki biztos benne, hogy le tudja győzni a betegséget.

Ha szeretnél mielőbbi felépülést kívánni a művész úrnak, akkor nyomj egy lájkot!
Figyelmedbe ajánljuk még: Hideget és meleget is kap új műsora miatt Szabó Zsófi

Fotó: Facebook; Leadkép: MTI/Szigetváry Zsolt

Szólj hozzá Te is!