Hirdetés

Hiába a miniszoknya, nem jött be a nézőknek Szabó Zsófi

A TV2-től az RTL Klubhoz csábított szőke szépség hosszú hónapokig készült arra, hogy végre újra képernyőre kerüljön. Aztán január 11-én eljött Zsófi visszatérésének napja, ám új műsora egyelőre nem aratott osztatlan sikert facebook-os követőinek körében.

A miniszoknya mindenkinek tetszett, de a műsor nem

Mint azt korábban már mi is megírtuk, a Jóban Rosszban szappanopera egykori szereplője egy bulvárműsorral tért vissza, mely a megszűntetett Reflektor Magazint váltotta az RTL Klub kínálatában. A új produkció egyébként ugyanúgy egy sztárokkal foglalkozó riportműsor, mint elődje volt, csak épp a készítők néhány új ötlettel frissítették a régi formátumot.

Ada helyére Szabó Zsófi került, akinek volt ideje felkészülni és gyakorolni, hiszen az 2014-es X-Faktor óta nem vezetett műsort. A visszatérés mégsem lett tökéletes, legalábbis a kissé fanyalgó kommentelők szerint.

"Nem vagy természetes, Te nem ilyen vagy...!!! Pedig nagyon szép vagy!!!" - írta Zsófi facebook-oldalán egyik követője, Gyöngyi.

"A ruha jól állt rajtad, de ez vajmi kevés! Olyan voltál, mint aki először áll kamera előtt és nagyon izgul, hogy minden a legjobb legyen és épp ezért rontja el az egészet! Sajnálom, hogy ezt kell írnom de most nem voltál jó Zsófi!" - kommentelte egy bizonyos Félix.

"Építő jelleggel azért van mèg mit tanulnod, elèg erőltetett egy kicsit természetesebben beszélj!" - adott tanácsot a sztárnak Tímea.

Ada - aki január elsejétől már nem dolgozik az RTL Klubnál - szintén megszólalt Zsófi műsorával kapcsolatban. Ha kiváncsi vagy mit mondott, akkor lapozz cikkünk második oldalára!

Fotó: RTL Klub

Oldalak

Szólj hozzá Te is!