Érszűkületet is kaphat Andy Vajna - Ezért gyógyul nehezen a producer sebe

Nemrég számoltunk be róla, hogy Andy Vajnának néhány nap "szabadság" után újra be kellett feküdnie arra a budai szívklinikára, ahol előzőleg ápolták, mert a panaszai továbbra sem enyhültek. A producer cukorbeteg, emiatt gyógyul olyan nehezen a sebe, és ezért sem engedik még egyelőre haza.

Nem túl jók a kilátásai

Folyamatos megfigyelésre és kezelésre szorul Andy Vajna, írja a Blikk. Mivel a producer cukorbeteg, fenn áll a veszélye, hogy érszűkületet is kaphat.

"Ilyenkor a vékony ereket eltömítheti a lerakódó cukor, emellett még a sebek lassú gyógyulása miatt a fertőzésveszély is magasabb" - mondta el a napilapnak Dr. Kóczián István belgyógyász, aki azt is elmondta, hogy ha a beteg nem kap megfelelő kezelést, a legvégső esetben amuptálhatják is a sérült végtagját.

Ha minden igaz, Andy Vajna a legjobb kezelésben részesül a budai szív-és érrendszeri klinikán, ahol ápolják; remélhetőleg nem kerül sor amputációra.

A producer nehezen viseli a kórházi létet, és hogy nem dolgozhat. Már nem sétálgat olyan gyakran a folyósokon és kevesebbet látják mosolyogni.

"Andy nagyon tevékeny, szereti mindenen rajta tartani a szemét, és ebben a sűrű időszakban nem örül, hogy kórházhoz kötött (...) Ez meglátszik a hangulatán is, ami aggasztó, mert a gyors gyógyuláshoz nagyon fontos lenne a jó kedély." - mondta el Andy Vajna egyik ismerőse a Blikknek.

Oszd meg a cikket másokkal is!
Ezt is ajánljuk: 5 percenként meghal miatta egy ember - Ezek a tényezők növelik leginkább a vérrög kialakulásának kockázatát

Fotó: MTI; Leadfotó: bumm.sk

Szólj hozzá Te is!