Amal és George Clooney lettek a nap cukorfalatkái! - Fotók

A rajongókat és a fotósokat kizárva turbékolt Amal és George a vörös szőnyegen a Hail, Caesar! Los Angeles-i premierjén. Egy percre sem engedték el egymás kezét, pillantásukban ott bújkált az egymás iránt érzett végtelen szerelmük. Giccses, igaz? Pedig ez a színtiszta igazság, ha nem hiszed el, nézd meg az alábbi fényképeket!

Hollywood-i álompár

George Clooney két évvel ezelőtt vette feleségül Amal Alamuddint - az emberjogi ügyvédet, aki most már csak Amal Clooney -, de még mindig ugyanolyan szerelmes hosszú lábú nejébe, mint kapcsolatuk hajnalán.

Egyesek szerint azért ilyen sziklaszilárd a szerelmük, mert Amal nem a filmiparban dolgozik és nincs közt és a férje közt rivalizálás, mások szerint a hölgy az eszével és a szakmája iránti elhivatottságával nyűgözte le annak idején Hollywood egykori legendás agglegényét. Bármelyik verzió is legyen érvényben, még a vak is láthatja, hogy ezek ketten mennyire odáig vannak egymásért.

Cukiskodás a javából

És amíg a nemzetközi pletykalapok azzal vannak elfoglalva, hogy mikor jön a Clooney baba, addig Amal és George élvezik a közös életet, az egyik bíróságra jár, a másik forgatni és tojnak a közvéleményre, nem is cáfolnak és nem is erősítenek meg olyasfajta híreket, hogy Amal terhes, vagy hogy az otthonukban már wellness-részleget is kialakítottak a születendő gyermeknek. Hát persze, minden bizonnyal együtt pezsgőfürdőznek majd az újszülöttel!

Még több cukiskodó Amal és George a második oldalon!

Fotók: dailymail.co.uk

Oldalak

Szólj hozzá Te is!