3 óra alatt szokott le a dohányzásról Adele - 20 szál cigit szívott naponta

A csodás hangú Adele karrierje öt évvel ezelőtt kis híján derékba tört, ugyanis a többszörös Grammy-díjas énekesnő napi 20 szál cigarettánál alább nem adta. Akkor az orvosok azt mondták neki, hogy vagy leszokik, vagy örökre búcsút az éneklésnek. Adele-nek tavaly nyáron végül is sikerült letennie a bagót, Max Kirsten hipnoterapeuta segítségével.

Rekord idejű leszokás

Méghozzá 3 óra, azaz 180 perc alatt. Adele titokban ment el Max Kirstenhez, aki olyan pöfékelő sztároknak segített már rekordidő alatt leszokni, mint Ewan McGregor. A sármos skót színész 25 szálat szívott naponta.

Adele - akinek 2011-ben több alakalommal is teljesen elment a hangja - öt éven át próbált megszabadulni a káros szenvedélyétől, de amíg nem találkozott Kirstennel, addig a próbálkozásai rendre kudarcba fulladtak. "Imádtam dohányozni, de egyáltalán nem volt menő, hogy egy dohányzás okozta betegségtől szenvedtem, a gyerekem pedig jobban aggódott értem, mint bárki más" - mondta Adele a Rolling Stone magazinnak adott interjújában tavaly karácsony előtt.

Az énekesnő mindössze 3 órát töltött a Max rendelőjében, tavaly augusztusban, és azóta nem gyújtott rá. A kezelésért 480 fontot fizetett, ez ez összeg közel 200 ezer forintnak felel meg, ami nem is olyan drága, ha figyelembe vesszük a cigi vagy a gyógykezelések árát.

Kattints a második oldalra a cikk folytatásáért!

Fotók: dailymail.co.uk

Oldalak

Szólj hozzá Te is!