Vége a dalnak - Kirúgták A Dal főszerkesztőjét, Nyitrai Katát

Az MTVA nem nyugszik, rendre rúgja ki a legjobb embereit, most épp a 20 éve ott dolgozó Nyitrai Katától váltak meg, aki többek között A Dal 2016 főszerkesztőjeként tevékenykedett a csatornánál. A gyermek, ifjúsági és szórakoztató műsorokért felelős Nyitrai jelenleg külföldön tartózkodik, vajon fel volt készülve erre vagy váratlanul érte őt is a dolog, akárcsak Jakupcsek Gabit?

Érthetetlen

Folytatódik a "tisztogatás" a köztévénél, most A Dal főszerkesztője van soron, írja a Bors. Nyitrai Kata neve olyan műsorokhoz fűződik, mint a Szerencseszombat, a Virtuózok, vagy éppen a Magyarország, szeretlek!, amelyben nemrég már Tatár Csilla és Harsányi Levente voltak a csapatkapitányok.

A tévés szerkesztő menesztése azért is megdöbbentő, mert A Dal 2016 még javában tart, most szombaton lesz a harmadik elődöntő, a dalválasztó műsor pedig az egyik legnézettebb műsora a köztévének, és nem szokás ilyen nagy volumenű produkciónál "csak úgy", menet közben kirúgni a főszerkesztőt.

Hogy ki veszi át Nyitrai helyét, azt egyelőre nem lehet tudni, a napilap munkatársai igyekeztek elérni az MTVA sajtófőnökét, de még nem válaszolt a kérdéseikre.

Az épp külföldön tartózkodó Nyitrai Kata sem nyilatkozott nekik, nyilván nem nagyon tudott érdemleges dolgokat hozzáfűzni a történtekhez.

Oszd meg a cikket másokkal is!
Ezt is ajánljuk: Nekiment a bulvársajtónak a magyar énekesnő - Az állítólagos HIV-fertőzött kolléganőjét vette védelmébe

Fotó: Facebook; Leadfotó: amdala.hu

Szólj hozzá Te is!