Utazás

Sivatagból metropolisz: döbbenetes fotók mutatják be, hogy mennyit változtak a városok évtizedek alatt

Utazni csodálatos dolog, nemcsak térben, de időben is. Sajnos csak képek segítségével tehetjük ezt meg, érdemes is néhány pillantást vetni a következő, városokról készült fotókra.

Csodálatos képek

Egy város néhány évtized alatt drasztikusan fejlődhet, Dubai példája abszolút ezt mutatja. De más helyek is évről évre növekednek: New Yorkban vagy Moszkvában is folyamatosan építkezések zajlanak. Ha azonban évtizedekre vagy évszázadokra tekintünk vissza, megdöbbentő, hogy ugyanazok az utcák mennyire megváltoztak.

Mutatunk néhány döbbenetes fotót:

Dubai az 1960-as években és most.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Pexels

Oldalak

Utazás
Sztárok
Meghan Markle a minap egy olyan őszi szettben mutatkozott, amely sok nő számára adhat ihletet, amikor beköszöntenek a hidegebb hónapok. Egy biztos: a hercegné outfitje telitalálat volt!
Sztárok
Sok olyan világhírű sztár van, akik felnőttfilmekben kezdték a pályájukat, és csak ezt követően futottak be nemzetközi karriert.
Sztárok
A mesterséges intelligencia segítségével készítette el új klipjét Pál Dénes. Bár nem ez az első olyan magyar videóklip, amelyben a készítők ezzel a technikával dolgoznak, az énekes és a videót...