Varázslatos utazás északra

Amennyiben számodra a vakáció nem teljes olyan élmények nélkül, amelyeket azelőtt soha nem tapasztaltál, akkor neked Exodus sarki utazásait kell keresned. Hogyha kedveled a jéghegyeket, a fagyos hőmérsékletet, akkor jobban teszed, ha máris lefoglalod az utat! 

  

Napjainkban az Exodus nevű cég a legnagyobb szervezője a kis hajós sarki felfedező utaknak. 2010-2012-es  brossúrájuk telis tele van utakkal az Antarktiszra,  Spitsbergenbe valamint az Északi sarkkörre. Mindhárom hely bámulatba ejtően szép, olyan élmény, amely az ember életében csak egyszer fordul elő. Garantáltan nem feledi az utazó egy életen át azt, amit ezeken a helyeken megtapasztalt. 

A népszerű ’Polar Expedíció’ katalógusa tartalmazza a nagy felfedezőutat Spitzbergenbe – a jegesmedvék, a rozmár, a sarki róka és a hatalmas kolóniákban élő tengeri madarak hazájába. Nyáron ezen a távoli északi helyen 24 órán át nappali világosság van, és az Exodus maximális látványt kíván nyújtani a fedélzeten elhelyezett több mint 100 ülő és fekvő alkalmatosság segítéségével. A 15 napos túra során, melyből 12 nap a hajón zajlik, körbeutazhatjuk a jégtáblákat, gyönyörködhetünk a varázslatos látványban, csodálhatjuk a jegesmedvéket, és ennek a vidéknek a varázslatos élővilágát. 

Olyan expedíció ez, amely rabul ejtette a fotósokat, természetjárókat és az egyszerű hétköznapi embereket, felfedezőket is egyaránt. Ez a kaland a résztvevőket a Peninsula szívébe kalauzolja és minden érdekességét igyekszik feltárni az Antarktisz csodálatos világának. Minden olyan ember számára vonzó lehet, akik minden eddigi utazásukat felülmúló élményben szeretnének részesülni!

 

 

 

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Az utazás kétségtelenül az egyik legjobb dolog a világon, de a vele járó jetlagről valószínűleg mindenki szívesen lemondana. Szerencsére van egy egyszerű trükk, amellyel könnyebbé teheted az átállást...
Lifestyle
Már messziről kiszúrta a nőt az út közepén, le is lassított.
Lifestyle
Pedig minden pontosan úgy lett, ahogy kérte. De azért valaki gondolkozhatott volna picit.