A legjobb utazós Instagram-oldalak, amikből inspirálódhatsz

Íme néhány utazós blogger, akit érdemes követni Instagramon.

A legjobb utazós oldalak Instagramon

Néha még a legnagyobb utazók is kifogynak a desztinációs ötletekből, ilyenkor pedig jól jön némi inspiráció. Sokan - főként a régimódi, még a térképes navigációt előnyben részesítő vándorok - az úti könyveket kedvelik jobban, pedig ma már, a közösségi média világában más egyéb lehetőségeink is vannak, ha ötleteket gyűjtenénk a kirándulásunkhoz. Akadnak például fantasztikus Instagram-oldalak, melyek tulajdonosai olyan utazós bloggerek, szakértők, akik számos helyen személyesen is jártak már, így pontosan és részletekbe menően, akár kulisszatitkokkal is szolgálva képesek beszámolni a tapasztalataikról - így érdemes őket követni. Az alábbi galériánkban mutatunk pár ilyen felhasználót.

"paulodelvalle" A srác egy brazil származású utazós fotós, aki egy-egy desztináció meglátogatásakor helyieket fényképez, és az ő arcukon keresztül mutatja be az adott helyet.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Az influencerek már évek óta meghódították Magyarországot is, fiatalok és bizony, felnőttek ezrei, százezrei rajonganak egyik-másik véleményvezérért.
Sztárok
Bogdán Blanka, aki több mint egy éve az Egyesült Államokban él, keveset bíz a képzeletre vérpezsdítő fotójával.
Lifestyle
Közös akcióban értek tetten egy facebookos tűzifa-csalót a Nógrád Vármegyei fogyasztóvédelmi hatóság és a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ellenőrei - közölte a hivatal az MTI-vel...