A világ legnépszerűbb városai, amiket látnod kell 2021-ben, ha vége a járványnak

Ebben az évben sajnos a Covid okozta szerencsétlen helyzet következtében nagyon kevés lehetősége volt mindenkinek utazni, de jövőre talán pótolhatjuk az idei kiesést is. Cikkünkben most olyan csodálatos úti célokat mutatunk be, melyekre érdemes ellátogatni, amint lecsendesedik a vírushelyzet.

Utazási korlátok

2020 sajnos senkinek sem a nagy utazásokról szólt, legalábbis az év számottevő része. A koronavírus az egészségügyön és a gazdaságon kívül az idegenforgalomra és a turizmusra is rendkívüli módon rányomta a bélyegét, sokan örültek, ha egyáltalán nyáron valamerre elszabadultak pihenni. A jövőre ígért vakcina megjelenésének hála azonban 2021-ben talán már pótolhatjuk a kiesést, ami a kirándulásokat illeti, ehhez pedig szeretnénk mutatni az alábbi galériánkban néhány szuper úti célt, melyeket érdemes életünkben egyszer meglátogatnunk, ha szépet szeretnénk látni.

Minden esztendőben kijön egy lista a legnépszerűbb városokról, ezekről lesz szó a következőkben.

Gyönyörű városok, amiket érdemes lesz meglátogatni 2021-ben

1. Oaxaca, Mexikó Akár a művészet, az építészet, az étel, a történelem, az alkoholfogyasztás vagy a kézművesség csábít, Oaxaca mindegyikben élen jár. A város fantasztikus piacokkal van tele, beleértve a Mercado Benito Juárezt, ahol csodálatos portékákra bukkanhatnak a látogatók. A település egy modern művészeti múzeummal is büszkélkedhet, egy 17. századi kúriával, valamint egy lenyűgöző régészeti lelőhellyel. A kézműves kultúra abszolút virágzik ebben a régióban.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
A 90-es évek a ragyogásról szólt, már ami a divatot illeti. A szépségiparban is abszolút dominált a "glossy" vonal, gondoljunk csak például a szájfényekre, vagy a fényes szemsminkekre.
Home&Design
Visszaszorulóban a csomagolóanyag, hódít az újrahasznosított tasak és a mobilappos világítás.