Utazás

Egy tudós kiszámította, mikor pusztul el az univerzum - Döbbenetes eredményre jutott

Szerencsére még jó sokat kell várni az eseményre.

Merész vállalkozás

Mikor szűnik majd meg az általunk ismert univerzum? Milyen események vezetnek az elkerülhetetlen véghez? És mi lesz utána? Kérdések, melyek valószínűleg mindannyiunkban megfogalmazódtak már - akkor is, ha jól tudjuk, mi már nem leszünk az élők sorában, hogy megtapasztaljuk a világegyetem szomorú végét. Matt Caplan, az Illinois-i Állami Egyetem kutatója merész vállalkozásra szánta el magát. Arra akart fényt deríteni, mikor következik be az univerzum utolsó szupernóva-robbanása, mely az objektum pusztulásával jár. A tudós szerint ez az esemény jelentheti univerzumunk végét.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Utazás
Recept
Tökéletes nassolnivaló magadnak, de megállja a helyét akkor is, ha vendégeket vársz és nincs kedved sokat időzni a konyhapult mellett.
Sztárok
Háfra Mari nemrégiben interjút is adott, melyben elárulta, hogyan ismerkedett meg Jimmyvel, és milyen volt valójában rövid, de annál szenvedélyesebb kapcsolatuk.
Lifestyle
Valahol Amerikában él egy család, aki meglepő módon az ország, ha nem a világ leghíresebb sorozatgyilkosának köszönheti gyermekének életét.