Lidérces videó: alakzatban lebegő UFO-kat szúrtak ki a tenger felett

Az egyelőre megmagyarázhatatlanul bizarrnak tűnő észleléssel kapcsolatban még nem született hivatalos álláspont: nem lehet tudni, milyen objektumok tűntek fel a tenger felett. Mindenesetre az eseményt bemutató videó sokakat meghökkentett.

Fényes pontok a tenger felett

Az emberiség évtizedek óta tűkön ülve várja, hogy jelt adjon magáról egy idegen civilizáció, s végre bizonyossággá emelkedjen a régi feltételezés: nem vagyunk egyedül a világegyetemben, más bolygókon is megjelent már az értelmes - s a miénkénél esetleg feljettebb - élet. A szórakoztató kultúra megannyi alkotása: regények, filmek, képregények, videojátékok jelenítették már meg az emberiség és egy világűrből érkezett távoli civilizáció elképzelt találkozását, de mindeddig egyetlen kézzelfogható bizonyíték sem került a közvélemény elé, mely igazolta volna: földönkívüliek márpedig léteznek.

Az UFO-hívőknek most ismét van okuk az örömködésre: ezúttal a Dél-kínai-tenger felett figyeltek meg azonosítatlan repülő objektumokat. Az észlelés nem most, hanem még november 24-én történt, amikor egy pilóta 1187 méteres magasságban repült. Ekkor figyelt fel a különös tárgyakra, melyek alakzatban lebegtek a tenger felett.

A pilóta összesen kilenc, pontszerű fényes objektumra lett figyelmes, fegyelmezett sorba rendeződve haladtak a levegőben, majd eltűntek, s ezután újabb három jelenség sejlett fel a horizonton.

Lapozz, a második oldalon folytatjuk!

Oldalak

  • 1
  • 2