Utazás

A szakértő megfejtette a nagy titkot: így néznek ki valójában a földönkívüliek

A közismert UFO-szakértő, Philip Mantle érdekes gondolatokat osztott meg a sokakat foglalkoztató témával kapcsolatban.

Tényleg leigáznának bennünket, ha a mi bolygónkra tévednének?

Az utóbbi években több nemzetközi válság is megrengette a nyugati ember biztonságérzetét. 2020-ban ránk tört a koronavírus-járvány, mely nem pusztán a fizikai, de a mentális egészségünket is negatívan befolyásolta, két évvel ezelőtt pedig kitört az ukrajnai háború, és - a hidegháború óta először - nyugtalanító közelségbe került egy esetleges atomkatasztrófa lehetősége. (Arról már nem is beszélve, hogy a konfliktus kirobbanását követően máig tartó inflációs válság szabadult Európára.) Nem meglepő, hogy ilyen időkben gombamód szaporodni kezdenek a különböző világvége-szcenáriók. Máig sokan vannak, akik úgy hiszik, az emberi civilizáció történetének egy idegen faj inváziója vet majd véget. Nos, a földönkívüliek létezésére máig nincs semmiféle tudományos bizonyíték, de a különböző szórakoztatóipari produktumokból (regények, filmek, tévésorozatok) már tudjuk, mi várna ránk, ha az idegen lények tényleg uralmuk alá hajtanák a kék bolygót. Philip Mantle UFO-kutató nemrég azt is elárulta, hogy a földönkívülieknek csupán egyetlen dologra volna szükségük a sikerhez...

Mantle úgy véli, az idegeneknek pontosan ugyanarra a dologra lenne szükségük a Föld meghódításához, mint ami nekünk, embereknek is kellett ahhoz, hogy a bolygó uraivá váljunk.
Kattints a további képekért!

A Pentagon múlt pénteken tette nyilvánossá jelentését, mely az amerikai kormány által a második világháború vége óta végzett UFO-kutatások eredményeit összegezte.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Utazás
Egészség
Bár az ecetes és a citromos víz rendkívül népszerű a diétázók körében, jobb elővigyázatosan és óvatosan fogyasztani ezeket az italokat, ugyanis nagy veszélyeket tartogathatnak egészségünkre nézve.
Sztárok
Apák napja alkalmából Katalin megosztott egy friss fotót, ahol Vilmos látható három gyermeke társaságában, ám a kép sokkal többet üzen, mint azt egyesek gondolnák.
Lifestyle
Szakértői tippek a fájdalmas napégés enyhítésére és a hámlás megelőzésére.