Utazás

A NASA figyelmét is felkeltette az elátkozott falu, amit megszálltak az UFO-k - téged is sokkolni fognak a helyiek hátborzongató beszámolói

Bonsall egy aprócska falu Nagy-Britanniában, mely állítólag a titkos földönkívüli tevékenységek "melegágya" lett az elmúlt évtizedekben. A településen a 20. század vége óta rejtélyes események történnek - nem csoda, hogy Bonsall a NASA figyelmét is felkeltette.

Egy átlagos kis falu, mely megannyi félelmetes titkot rejt

Bonsall eldugott, jelentéktelen kis falu Nagy-Britanniában, az utóbbi időben mégis élénk figyelem övezi a piciny települést, ugyanis úgy hírlik, évtizedekkel ezelőtt itt vertek tanyát a földönkívüliek - írja friss cikkében a Mirror. A helyiek a 20. század vége óta számos elképesztő, ép ésszel felfoghatatlan eseményt tapasztaltak Bonsallben, így aztán egyáltalán nem meglepő, hogy a település végül még a NASA szakértőinek figyelmét is felkeltette. Bonsall 90 perces autóútra fekszik Manchastertől, a Peak District Nemzeti Park közelében. Ideális adottságai, festői környezete miatt a falu vissza-visszatérő célpontja a kalandvágyó turistáknak, akik talán soha életükben nem hallottak azokról a hátborzongató eseményekről, melyekről a helyiek számoltak be a nyilvánosságnak. De miért is ennyire "különleges" ez a kis falucska, és milyen történések borzolják a lakosok kedélyeit?

Galériánkból rögtön kiderül: lapozz tovább!

2001-ben egy helybéli, Sharon Rowlands állítólag kiszúrt egy repülő csészealjat, mely a falu fölött lebegett. Azt beszélik, 20 ezer fontért adta el az objektumról készült videófelvételt egy hollywoodi producernek.
Kattints a további képekért!

A COVID-19 világjárvány életünk szinte minden területét megváltoztatta. Az emberek már nem mehettek be az irodába, hanem a nappalijukból dolgoztak. A diákok hasonlóképpen kiléptek iskoláik falai közül, és az ágyból fekve jelentkeztek be az órákra. Az embereket arra kérték, hogy minél többet maradjanak otthon, és szabadidejükben csak néhány családtaggal vagy baráttal találkozzanak. De történt ezen kívül más is.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Lifestyle
Csak egy káposztát akart a nő az ebédhez, de "belsőségek" is akadtak benne bőven.
Fashion&Beauty
Ha lépést tartasz az éppen aktuális körömtrendekkel, valószínűleg te is láttad Hailey Bieber „cukormázas fánk” körmeit. Miután felrobbantotta az internetet, most új szárnyra kapott a visszafogott...
Home&Design
Hiába vigyázunk gyönyörű fa bútorainkra, előfordulhatnak kisebb-nagyobb karcolások. Ne essünk kétségbe, egy meglepően egyszerű trükkel percek alatt helyrehozhatjuk a hibát.