Színes hegyek és festői sziklák - Ezek a világ legelképesztőbb természeti képződményei

Elképesztő dolgokra képes a természet, ezt bizonyítják a következő fotók is. Olyan sziklaalakzatokat és látványosságokat gyűjtöttünk most össze, amelyek mindenkit ámulatba ejtenek!

The Great Blue Hole, Belize

Az úgynevezett Nagy Kék Lyuk egy hatalmas víznyelő, amely összesen 300 méter átmérőjű, mélysége pedig eléri a 124 métert. A zátony közepén található víz alatti mészkőrendszer a búvárok valódi paradicsoma. 

The Wave, Arizona, USA

Arizona és Utah határán található ez az érdekes homokkő alakzat. Ahogyan a nevében is benne van, a természet hullámra hasonlító vonalakat alakított ki a sziklákban. Szabályosabb vonalakat az emberek sem tudtak volna formálni!

Danxia, Kína

​A kínai Danxia vidékét 2010-ben az UNESCO Világörökség részévé választották. Nem is csoda: már messziről látni, ahogyan a táj ezer színben pompázik. Létrejöttét az eróziónak köszönheti.

Fotók: placestoseeinyourlifetime.com

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Home&Design
Nálad sincs légkondi a lakásban? Ne csüggedj, néhány ügyes trükkel gond nélkül lehűtheted a lakást a legnagyobb melegben is.
Utazás
Sokak számára a nyári szabadság utazásról, feltöltődésről szól. Egy friss kutatás felmérte, hogyan készülünk mi magyarok a nyaralásra, mennyire vagyunk elővigyázatosak és milyen stratégiákkal...
Lifestyle
Igazi kánikulai meleg van, de a kemény viharok sok helyen meg fogják cibálni a forróság bajszát. A gond csak, hogy jégesőre is számítani kell.