Ezt gondolják a külföldiek a magyarokról – A Sziget-lakók vallottak

A Sziget Fesztivált a legtöbb külföldi csak Island of Freedom (Szabadság Szigete) néven ismeri, azért jönnek, hogy minden gátlásukat és gondjukat levetkőzve bulizzanak. Kíváncsiak voltunk, mit gondolhatnak rólunk, magyarokról, vajon lazának vagy túl komolynak látnak minket. Meg is kérdeztük őket.

Neža (Szlovénia)

„Imádom a Szigetet és Budapestet is. A magyarok szerintem nagyon barátságosak és figyelnek másokra. Udvariasak, ami –főleg ekkora tömegben – szerintem nagyon fontos. Sok a helyes magyar pasi is, nem nyomulnak, mint egyesek. Csak jókat tudnék mondani rólatok.”

Baptiste (Franciaország)

„Az összes magyar barátomat a Szigetről ismerem, nem először vagyok itt. Sokakkal tartjuk a kapcsolatot, aztán minden évben itt találkozunk. Imádom őket, nagyon jófejek. Jártam már kint a városban is. Persze nagy a különbség a benti és kinti emberek között. Aki idelátogat, az bulizni jön, de szerintem a magyarok általánosságban nem tudják úgy elengedni magukat, mint a külföldiek. Nem tudtok olyan önfeledten bulizni, olyan, mintha azt hinnétek, hogy figyelnek titeket. Budapesten meg mindenki rohan. Lehet, hogy a politikai helyzet okozza ezt, olvastam róla a neten. Ettől függetlenül imádok itt lenni, a szervezés tuti, jövőre is jövök.”

Oldalak

Fashion&Beauty
Irritációt és szárazságot észlelni bőrünk bármely területén kellemetlen. Száraz szemhéjjal küzdeni viszont különösen fájdalmas és zavaró tud lenni.
Lifestyle
Ennyire hatékony és sokoldalú ital nem igen van, szóval érdemes már most raktároznod belőlük, hogy mindig kéznél legyenek!
Lifestyle
Az Ikrek óriási terhektől szabadul ma meg. Napi horoszkóp!