Utazás

Szerdán átmeneti esőszünet jön, de nem sokáig fog tartani

A héten sokkal nedvesebb levegő érkezett felénk, emiatt felhősebbre, csapadékosabbra fordult időjárásunk. Az egyik hullámzó front továbbáll, egy kisebb szünet után viszont érkezik is a következő... Mondjuk, mi várható szerdán.

Szerdai időjárás előrejelzés

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése alapján szerdán a köd, illetve a rétegfelhőzet egyes területeken akár makacsul tarthatja magát. Másutt még lesznek naposabb tájak a nap első felében, ugyanakkor délutántól újra egyre nagyobb területen vastagszik, záródik a felhőtakaró, és késő délutántól, estétől délnyugat felől egyre többfelé számíthatunk esőre, záporra. Több helyen megélénkül, elsősorban az Észak-Dunántúlon megerősödik a délkeleti, déli szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 11 és 18 fok között várható, de a tartósan rétegfelhőzettel borított területeken ennél hidegebb is lehet.

Csütörtökön elér majd minket egy hullámzó frontrendszer, emiatt ismételten felhős, sokfelé esős időre készülhetünk. Ez a frontálzóna csak lassan hagyja el térségünket, és várhatóan majd csak szombatra nyugszik meg teljesen a légkör.

Magyarországon is elérhetővé vált a kerékpáros útvonaltervezés a Google Térképen. A Magyar Kerékpárosklub is kipróbálta, szerintük egyelőre még nem működik tökéletesen.

Fotó és leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Utazás
Egészség
Straub Fanni története inspiráló lehet sok mindenki számára, hogy nem szabad feladni, még akkor sem, ha közben tengernyi negatív kritikát kap az ember.
Lifestyle
A Spabook.net információi szerint 15 százalékos áremelés várható az állami fenntartású Dagály Gyógy-, Strandfürdő és Uszodában.
Egészség
Vannak bizonyos élelmiszerek, amelyekből késő este már nem érdemes falatozni, ugyanis nem fogunk tőlük jól és mélyen aludni, valamint hízáshoz is vezethetnek, ha lefekvés előtt fogyasztunk belőlük.