Utazás

Te is ezeken a helyeken tartod az értékeidet a szállodai szobában? Akkor van egy rossz hírünk, amiről tudnod kell

Az utazás mindig kockázatot jelent, ez alól pedig az értékeink megőrzése sem kivétel. Nyaralás alatt is válhatunk potenciális áldozattá, ha egy rafinált tolvaj épp a mi szállodánkat szúrja ki – éppen ezért nem mindegy, hova rejted az értékeidet a szobában.

Könnyen feltörhetők

Az emberek manapság rengeteg értéket visznek magukkal utazáskor: az útlevélen vagy a személyi igazolványon kívül van náluk bankkártya, fényképezőgép, okostelefon és ékszer, sőt hajlamosak nagy összegű készpénzt is maguknál tartani, de még hosszan lehetne sorolni, mennyi minden kerül be a poggyászukba. A legtöbben a szállodai szobák széfjeiben biztonságban tudják az értékeiket, illetve a dokumentumaikat, s bár egy átlagember valóban képtelen feltörni, egy igazi profinak gyerekjáték és pillanatok alatt elbánhat a zárral – mindezt Terry Whin-Yates vancouveri lakatos be is bizonyította. És ez még nem minden.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Utazás
Fashion&Beauty
A 90-es évek a ragyogásról szólt, már ami a divatot illeti. A szépségiparban is abszolút dominált a "glossy" vonal, gondoljunk csak például a szájfényekre, vagy a fényes szemsminkekre.
Home&Design
Visszaszorulóban a csomagolóanyag, hódít az újrahasznosított tasak és a mobilappos világítás.