Utazás

5 meseszép kirándulóhely rövid sétákhoz: Fázósaknak tökéletesek!

Ha unod a kanapét, a bejgli pedig már a füleden folyik ki, kapd fel a bakancsodat és irány a természet! 5 szuper kirándulóhelyet hozunk, amelyek télen is csodásak!

Irány a szabadba!

Eleged van a lustálkodásból, és lemozognád a karácsonyi menüt? Irány a szabadba! Nem kell ahhoz profi túrázónak lenned, hogy bármikor kirándulj egy jót. Ha nincs kedved az egésznapos mászkáláshoz, 5 olyan helyet hozunk, ahol akár egy kiadós séta is csodákat művelhet veled. Szellőztesd ki a fejed, szívd be a friss levegőt, és mozgasd meg magad. Hidd el, teljesen felfrissülsz majd.

Csodás útvonalakat és elbűvölő kis falvakat találsz a Pilisben. Budapesttől szinte karnyújtásnyira találsz hegyeket, sziklákat, szurdokokat, izgalmas ösvényeket. Járj egyet Csobánka körül, csodáld meg a kilátást Pilisszentkereszten a Boldog Özséb-kilátóból, vagy hódítsd meg a Tevesziklát Pilisborosjenőn.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Pixabay

Oldalak

Utazás
Sztárok
Az ausztrál származású Cate Blanchett (Aviátor, Blue Jasmine) nem először járt Magyarországon.
Lifestyle
A 2023-as esztendő a vízi Nyúl éve volt a kínai horoszkóp szerint, 2024 viszont a Fa Sárkány esztendője lesz, és bizony nagy változásra számíthat az összes állatövi jegy.
Sztárok
Az akkor még hercegi rangban szolgáló Károly élete talán legborzasztóbb pillanatait élte át.