De Niro vs. Federer: nem mindennapi országimázs videóban tűnt fel a szokatlan páros

Roger Federer nemrégiben lett Svájc turisztikai nagykövete, hozzá csatlakozott a legendás hollywoodi színész, az Oscar-díjas Robert De Niro egy az országot népszerűsítő videó erejéig. A rövidfilm különlegessége, hogy folyamatosan szidják benne Svájcot. Nézd meg az elképesztően vicces videót nálunk!

Robert De Niro és Roger Federer együtt népszerűsítik Svájcot

Az országimázs videókban általában az adott hely legszebb és legjobb kvalitásait igyekeznek bemutatni. Svájc gondolt egyet, és lépett egy váratlant: ennek a totális ellenkezőjét csinálta, és egy olyan reklámfilmet készítettek, amiben a világ egyik leghíresebb embere hordja le az országot másfél percen keresztül. Mindezt persze nagyon viccesen, és a gyönyörű svájci tájról készített képekkel kísérve.

A film egyik főhőse Roger Federer, aki maga is Svájc egyik büszkesége, a profi teniszező pedig nemrég az ország turisztikai nagykövete is lett. A másik szerepet Robert de Niro kétszeres Oscar-díjas színész alakítja, mindketten önmagukat formálják meg a parádés kisfilmben. A sztori szerint De Niro azért hívja fel a sportolót, hogy visszautasítsa a felkérését, mondván Svájc túl szép és unalmas ahhoz, hogy ő ebből a szerepből bármit ki tudjon hozni. Havas hegytetők, síparadicsomok, cuki városkák… mindez nem elég dramatikus a színésznek. „Svájc egyszerűen túl tökéletes!” – mondja feszülten De Niro a videóban, mire Federer helyesel. Erre a színész ingerülten hozzáteszi, hogy még az emberek is túl kedvesek.

Federer azért még próbálkozik, az elképzelt reklámfilm forgatókönyvét is ismerteti a színésszel, amiben síelés és ejtőernyőzés is szerepel, de Robert De Niro hajthatatlan. Egy utolsó gegként még azt tanácsolja, hogy esetleg kérjék fel Tom Hankst a szerepre.

A reklámfilmet itt tudod megnézni:

Esztergom egyik belterülete nem véletlenül viseli a furcsa nevet – a történet egészen az 1500-as évekig nyúlik vissza.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak