Utazás

Világszerte csodálják a zseniális videót, amit egy magyar férfi készített a napfogyatkozásról

A vakvéletlennek köszönhető, hogy ilyen különlegesre sikeredett a felvétel.

Amikor mellénk állnak az égiek

Azok a kép- és videofelvételek, melyek rendszerint a szélnél is sebesebben járják be a világhálót, s teljes joggal tartanak számot a közönség őszinte csodálatára, az esetek többségében nem tudatos, mérnökien precíz tervezés eredményei, hanem a puszta szerencse, a szeszélyes vakvéletlen szülöttei. Ez persze korántsem csökkenti az adott fotográfus vagy videós megfellebbezhetetlen érdemeit, hiszen nem csupán a csillagok szerencsés együttállása számít, hanem az is, hogy a művész mennyire éber és szemfüles, s sikerül-e élnie a sors, a fátum által biztosított fantasztikus lehetőséggel. Az pedig mindig csodálatos, szívet-lelket emelő érzés, ha azt láthatjuk, hogy valaki nem csupán éles szemmel és páratlan érzékekkel rendelkezik, de még az égiek is a segítségére sietnek. Nemrégiben a Femcafe.hu is megírta, hogy egy indonéziai fotósnak, Gunarto Songnak sikerült olyan fényképet készítenie, mely világviszonylatban is egyedülállónak tekinthető: a férfi pompás időzítéssel ragadta meg az egyszerre hátborzongató és káprázatos momentumot, amikor egy fénylő, csodás meteor húzott el egy vulkán felett. Most pedig egy nagyon hasonló, legalább ennyire izgalmas esetről számolhatunk be.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Utazás
Sztárok
Amióta berobbant a köztudatba, Julia Robertset mindig vörös hajjal láttuk, ennek azonban most vége, a színésznő ugyanis drasztikus változtatás mellett döntött.
Lifestyle
Igazi kánikulai meleg van, de a kemény viharok sok helyen meg fogják cibálni a forróság bajszát. A gond csak, hogy jégesőre is számítani kell.
Sztárok
Metzker Viki is bekerült a nyertesek közé a Joy Social Media Award díjátadón, méghozzá a #Hallgasshazait kategóriában.