Utazás

A bulibáró, a dohányos és a többiek: az utasok típusai a stewardessek szerint

Egyik idegesítő, a másik fél, a harmadik meg szórakozóhelynek használja a fedélzetet. Stewardessek vallanak, milyen utasokkal találkoznak általában.

1. A repülő-szűz, avagy az először utazó

Ezeknek az utasoknak is van két fajtája. Az egyik a cuki, aki mindere rácsodálkozik, érdeklődő, hálás és boldog az apró gesztusokért. A másik a rettegő, aki annak okán, hogy soha nem repült még - de valószínűleg rengetegszer látta a Végső állomás 1-et -, egész úton be van rezelve és sokszor indokolatlan kérdésekkel bombázza a légiutaskísérőket. Ők persze mindig készségesen válaszolnak.

2. A törzsvendég

Ők azok az utasok, akik többször szálltak be egy repülőgépbe, mint fel a buszra. Magabiztosan, mosollyal lépik át a fedélzet küszöbét, valószínűleg a jól bevált, megszokott helyükre csücsülnek és élvezik a fellegekben való kolbászolást.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotó: Giphy.com

Oldalak

Utazás
Fashion&Beauty
Ha még nem találtad meg a tökéletes, kényelmes szandált nyárra, akkor van egy szuper ajánlásunk. Bár sokan "csúnyacipőként" titulálják, mégis egy nagyon sikkes darabról van szó.
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!