Utazás

Hihetetlen, mi volt a repülőn terjengő bűz forrása: a pilóta úgy megrémült, hogy azonnal visszafordította a gépet

"Ez egy biológiai veszélyforrás" - mondta a gép pilótája a légiforgalmi irányítónak, majd gondolkodás nélkül visszafordult.

Váratlan fordulat

Általában drámai oka van annak, ha egy repülőgép útja megszakad, és a járaton utazóknak tudomásul kell venniük, hogy valószínűleg visszaszállítják őket oda, ahonnét elindultak. A háttérben általában műszaki meghibásodás, esetleg váratlan haláleset áll - valljuk be, ezek valóban nyomós okok, és ilyenkor természetesen szakemberek bevonása is szükségessé válik. Hihetetlen történetről adott hírt a Daily Mail: téged is elfog majd a nevetés, ha megtudod, miért kellett visszafordítania a pilótának a a Delta Airlines Atlantából Barcelonába tartó egyik járatát. Lapozz, a sztorit a galériában találod!

Két órával felszállás után elemi erejű hasmenésre kezdett panaszkodni az egyik utas.
Kattints a további képekért!

Senki sem szeretné, ha élete váratlanul, a felhők között érne véget, azonban sajnos néha történnek ilyen hétköznapi tragédiák. Most egy gyakorlott pilóta árulta el, mi is történik azzal az utassal, aki több ezer méterrel a tengerszint fölött leheli ki a lelkét.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Fashion&Beauty
A legújabb nadrágtrend igen megosztó, azonban a divatrajongók könnyedén becsempészhetik a ruhatárukba.
Lifestyle
A Skorpió erőteljes és megmagyarázhatatlan nyugtalanságot tapasztalhat. Napi horoszkóp!
Fashion&Beauty
Jennifer Aniston korábban már többször is megosztotta gondolatait az életében valaha kipróbált, akár egészen bizarr szépségápolási kezelésekről, van viszont egy, amely valóban nagyon bevált neki.