Utazás közben az égre pillantott, rejtélyes repülő tárgyat videózott a magyar sztár

Ő maga sem tudja pontosan, mit is láthatott, de elmondása szerint többé már nem viszonyul szkeptikusan a világszerte keringő UFO-videókhoz.

Nem hiszünk benne, amíg nem tapasztaljuk a saját bőrünkön

Az "UFO-várás" hosszú évtizedek - nagyjából a hidegháborús szuperhatalmak űrversenye - óta a nyugati kultúra elidegeníthetetlen részét képezi. Most pedig, amikor a koronavírus-járvány amúgy is sokakban megerősítette az apokaliptikus szemléletmódot, és egyre többen vizionálják a világvége eljövetelét, a téma aktuálisabb, mint bármikor az elmúlt három-négy évtizedben. Sokakkal előfordul, hogy erőteljes szkepszissel viszonyulnak a témához mindaddig, amíg maguk nem tapasztalják a saját bőrükön, hogy bizony léteznek megmagyarázhatatlannak tűnő, felkavaró égi jelenségek. Más, amikor videón látjuk viszont ezeket, és más, amikor "testközelből", érzékszerveink segítségével élünk át egy ilyen élményt. Előbbi talán csak addig marad meg bennünk, amíg tovább nem kattintunk a következő YouTube-videóra, utóbbi viszont mélyen belénk ivódhat, és akár egy életen át elkísérhet.

Izgalmasabb eset, ha egy híres emberrel fordul elő hasonló. Nemrégiben a közismert magyar DJ, Lofti Begi jelentkezett be az Instagramon, hogy hírt adjon egy különös UFO-észlelésről, melynek ő maga volt a szemtanúja. A közelmúltbéli esemény kapcsán Lofti Begi leszögezte: eddig nem igazán vette komolyan a különböző rejtélyes égi jelenségekről szóló szöveges- vagy videobeszámolókat, de ez a "találkozás" mindent megváltoztatott.

Fotó: 123rf

Lapozz, a második oldalon folytatjuk!

Oldalak

  • 1
  • 2