Utazás

41 évesen is anyával lakni? A magyar színésznek nincs ezzel gondja!

A színész-énekes Pál Tamás nem csinál titkot abból, hogy mindig is szoros kapcsolat fűzte az édesanyjához. Míg a sármos művész húga gyermekkorukban inkább apás, addig ő mindig is inkább anyás volt és ez azóta sem változott!

Pál tamás és édesanyja, Ibolya ma is egy családi házban laknak, igaz külön kialakított lakásokban. És ha már így alakult, akkor kölcsönösen segítik egymást! Ha kell, akkor a Tamásnak érkező csomagokat az anyukája veszi át, vagy éppen mos, vasal és tereget is rá! A színész ezt leginkább azzal tudja viszonozni, hogy a nyugdíjas korban lévő édesanyját hozza-viszi, ha annak a városban akadna elintéznivalója. Tamás azt mondja, édesanyja gyakran elkíséri a vidéki fellépéseire, aminek ő azért örül, mert a mama a legfőbb és legkeményebb kritikusa, akinek a véleményére mindig ad és adni is fog!


Világkörüli útra is magával vinné

Tamás gyermekkorában megígérte imádott anyukájának, hogy egyszer egy világkörüli útra fogja őt elvinni! Az ígéret megvalósítása még kicsit várat magára, de egy kisebb főpróbát máris tartottak, hiszen ők voltak AZ ÉV HOTELE ötödik évadának második epizódjának szállodatesztelői!

A műsorban a hajdúszoboszlói Hungarospa Thermal Hotelt és a tiszaugi Club Hotel Pegazust próbálták ki ketten. A hotelekről cikkünkben is olvashatsz további információkat! Ha nem láttad az adást, akkor bármikor visszanézheted az RTL Most!-on Tamás és Ibolyan a műsorban két szállodát is kipróbálhatott. Anya és fia elő körben Hajdúszoboszlóra látogattak el, ami Ibolya egyik kedvenc üdülővárosa.

Hungarospa Thermal Hotel***, Hajdúszoboszló

A Hungarospa Thermal Hotel*** Hajdúszoboszlón található, Európa legnagyobb fürdőkomplexumának közvetlen szomszédságában. Az ide látogatóknak egész évben korlátlan átjárási lehetőségét biztosítanak a Gyógy- és Strandfürdőbe, az Aqua-Palace élményfürdőbe és még az Árpád uszodába is! Az épületben helyet kapott egy teljes gyógyászati részleggel felszerelt fürdő egység. A szálloda gyógyrészlegén 3 különböző hőmérsékletű benti- és 1 kinti medence kapott helyet, melyekhez további kikapcsolódást nyújtanak az infra- és finnszaunák, illetve gőzkabinok is. Kiegészítő szolgáltatásként választhatóan a vendégek az Aquapark, vagy a Prémium zóna belépőjegyeire is jogosultak. A magyaros és regionális ízeket is felsorakoztató nemzetközi konyha mellett egy nyári terasszal bővített, 180 férőhelyes étterem biztosít kényelmes lehetőséget a félpanziós étkezést igénybe vevő vendégeinknek.

További információ itt.

Tamás és Ildikó szállodatesztelése nem ért véget Hajdúszoboszlón. A hétvége második felét Tiszaugon töltötték, a Club Hotel Pegasusban.

Club Hotel Pegazus****, Tiszaug

Tiszaug település a Tisza bal partján található Csongrádtól északra, Bács-Kiskun megyében. Az itt létesült négycsillagos Club Hotel Pegasus a környék legnépszerűbb családias jellegű szállodája számos szolgáltatással, mely rendkívül alkalmas céges rendezvények, csapatépítő tréningek lebonyolítására, melyhez számos programot is nyújt: külső-, belső medence, 120 méteres vízi-csúszda, strandfoci, strandröplanda, vizi sí, jet-ski, vagy éppen extrém buggy. A szállodában egyaránt jól érezhetik magukat mind a csendesebb, mind az aktívabb pihenésre vágyók is. A szálloda színvonalas éttermében a hagyományos magyar fogások mellett természetesen tiszai halételek megtalálhatók.

További információ itt.

Szavazz és nyerj wellness hétvégét minden héten!

Szavazatodat AZ ÉV HOTELE Facebook oldalán adhatod le, az adásban bemutatott szállodák valamelyikére most vasárnap délig. Ha voksolsz, nyerhetsz is egy-egy ajándék wellness hétvégét abba a szállodába ahová a szavazatodat leadtad. Ha hétről-hétre megteszed ezt, akkor nő az esélyed arra, hogy elvidd a havi majd pedig az évvégi főnyereményt, ami egy teljes hetet jelent AZ ÉV HOTELE nyertes szállodájában.

Vasárnap az alföldi régió két újabb szállodáját ismerhetitek meg

Vasárnap folytatódik AZ ÉV HOTELE versenyben az alföldi szállodák felfedezése, amelyben a nyíregyházi Sziget Hotel****, és Danapatajon található Waterfront Logde**** kerül a szállodatesztelők nagyítója alá. A két szálláshelyet ezúttal Czanik Balázs és kedvese, Kriszta próbálja majd ki, és ezt most vasárnap ti is megnézhettek 12:15-kor az RTL Klub műsorán.

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE

Az RTL Klub műsorán futó, AZ ÉV HOTELE verseny lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét, azaz a HÓNAP HOTELE végül AZ ÉV HOTELE nyertes szállodáját. Idén is érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre AZ ÉV HOTELE győztes szállodájában. A szavazatokat a műsor Facebook oldalán lehet leadni. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége, Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy ismert embert és kísérőjének kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe, hogy kipróbálják, hogy kipróbálják azokat.

A szépségért meg kell szenvedni. Sokat kell tenni azért, ha formában szeretnénk tartani magunkat. Vajon egy szépségkirálynőnek is szenvednie kell azért, hogy szép és csinos legyen?

Oldalak

Utazás
Utazás
November végén fehérbe öltözött az ország, és úgy tűnik, a havazás mértéke december első felében sem fog csökkenni.
Sztárok
A Desperado és az Alkonyattól pirkadatig 57 esztendős sztárja megállította az idő kerekét: fiatalosabb, üdébb és stílusosabb, mint két évtizeddel ezelőtt!
Sztárok
John Denver dallamos, könnyed folk-pop dalai évtizedeken át szerepeltek a slágerlistákon: az amerikai countryénekes a hetvenes években élte a fénykorát, és valószínűleg mind a mai napig lubickolna a...