Hirdetés

Nem fogod elhinni, amit látsz - A legkirályabb pakolós trükk, hogy elférj a legkisebb bőröndödben

Bármilyen útra is készülök, ahová nagyobb csomagot viszek, hetekkel előtte már pánikolok, mert általában fogalmam sincs, hogy fognak beleférni a cuccaim a bőröndömbe. Nem hittem a szememnek, amikor rátaláltam a tökéletes módszerre, miként tudom úgy összehajtogatni a ruháimat, hogy a lehető legkevesebb helyet foglalják. Le fog esni az állad!

Olyan, mint a "huss és pöcc", csak sokkal egyszerűbb

Mi, nők, nagyon jól tudjuk, hogy a pakolás általában katsztrófába szokott torkollni, hiszen "csak még egy farmer", "csak még egy pulcsi" és "csak még vagy 20 pár cipő" kellene a bőröndbe, de általában mire eljutunk a "csak státuszhoz", arra már majdnem tele van a csomagunk és még a legfontosabbakat ki sem pipáltuk. Ilyenkor jön a hashtag pánikroham, vagy legalábbis jött, eddig. Most ugyanis olyan módszert mutatunk Neked, amivel könnyedén belefér mindened akár a legkisebb poggyászba is. Mi még mindig csak ámulunk és bámulunk!

Gyötör az álmatlanság a repülőn? Képtelen vagy pihenni rendesen? Terhet jelent az utazóslista készítése? Ha igennel válaszoltál a kérdésekre, akkor kattints a következő oldalra, ahol minden problémádra megoldást találsz!

Fotó: Amazonaws.com, Videó: Youtube/TravelNoire

Oldalak

Szólj hozzá Te is!