Utazás

Nem fogod elhinni, amit látsz - A legkirályabb pakolós trükk, hogy elférj a legkisebb bőröndödben

Bármilyen útra is készülök, ahová nagyobb csomagot viszek, hetekkel előtte már pánikolok, mert általában fogalmam sincs, hogy fognak beleférni a cuccaim a bőröndömbe. Nem hittem a szememnek, amikor rátaláltam a tökéletes módszerre, miként tudom úgy összehajtogatni a ruháimat, hogy a lehető legkevesebb helyet foglalják. Le fog esni az állad!

Olyan, mint a "huss és pöcc", csak sokkal egyszerűbb

Mi, nők, nagyon jól tudjuk, hogy a pakolás általában katsztrófába szokott torkollni, hiszen "csak még egy farmer", "csak még egy pulcsi" és "csak még vagy 20 pár cipő" kellene a bőröndbe, de általában mire eljutunk a "csak státuszhoz", arra már majdnem tele van a csomagunk és még a legfontosabbakat ki sem pipáltuk. Ilyenkor jön a hashtag pánikroham, vagy legalábbis jött, eddig. Most ugyanis olyan módszert mutatunk Neked, amivel könnyedén belefér mindened akár a legkisebb poggyászba is. Mi még mindig csak ámulunk és bámulunk!

Gyötör az álmatlanság a repülőn? Képtelen vagy pihenni rendesen? Terhet jelent az utazóslista készítése? Ha igennel válaszoltál a kérdésekre, akkor kattints a következő oldalra, ahol minden problémádra megoldást találsz!

Fotó: Amazonaws.com, Videó: Youtube/TravelNoire

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Utazás
Sztárok
Rengeteg sztár dönt úgy, hogy nem csak mozgással, hanem diétával is igyekszik kordában tartani az alakját. Így tesz Miley Cyrus is, aki mindenben visszafogja a kalóriákat!
Sztárok
Ha romantikus filmekről van szó, a Szerelmünk lapjai egészen biztosan kihagyhatatlan alkotás. A színészek nagyszerű alakítása mellett viszont érdemes egy pillantást venni a film gyönyörű ruháira is.
Sztárok
Katalin hercegné egy énekesnek mesélt arról, hogy legidősebb gyermeke, György herceg 2022 óta imádja a szóban forgó együttes dalait.