Ősszel sem kell otthon ülnöd! Így maxold ki az indián nyár melegét

Az ősz az egyik legszebb évszak, környezetünk csodálatos meleg színekkel öltözik fel, a kellemes napsütéses idő és a változó természet kimozdulásra, kirándulásra sarkall bennünket. Hazánk számos régiója megfelelő lehet arra, hogy párban vagy akár az egész családdal, őszi feltöltődésünk színtere legyen, azonban kevés hely rendelkezik annyira változatos környezettel, kiváló természeti adottsággal, mint a Balaton-felvidéken fekvő Tapolcai-medence. Tapolca városában található Magyarország egyik legnépszerűbb wellness szállodája a Hunguest Hotel Pelion.

Irány Tapolca

A Hunguest Hotel Pelion szálloda kiváló hely, akár csak rövidebb sétákat tennénk egy mediterrán hangulatú városban, vagy nagyobb túrákon vennénk részt a változatos tanúhegyek ölelésében. Tökéletes célpont lehet a Tavasbarlang, ahol interaktív előadás keretében ismerkedhetünk meg a város alatt húzódó több kilométer hosszú barlangrendszerrel, majd csónakázhatunk is a föld alatt. A Főtértől néhány lépésre elénk tárul a szép Malom-tó, körülötte pedig a régi vízimalom épületét találjuk. A tóban, majd annak a vizét elvezető patakban is szép számmal élnek aranyhalak a gyerekek legnagyobb örömére.

Szép Malom-tó Tapolca

Változatos programok kicsiknek és nagyoknak

E páratlan város szívében, négy hektáros park közepén, egy Magyarországon egyedülálló gyógybarlang hálózat felett találjuk a Hunguest Hotel Pelion szállodát, ami megannyi élményt tartogat. A változatos wellness-, sport- és szabadidő eltöltési lehetőség és a kulináris élvezetek mellett a nemzetközi hírű gyógybarlang segítségével a rehabilitáció is hangsúlyt kap. A hely relaxációs erejét az állandó légnyomásnak és hőmérsékletnek valamint a por-, csíra- és allergénmentes levegőjének köszönheti, amely így kifejezetten ajánlott asztmatikus betegségek, hörghurut, légutakat érintő allergiás megbetegedésekben szenvedők számára. A saját termál kútból 224 méter mélyről feltörő gyógyhatású víz és a több, mint 500 nm vízfelületű medencék felejthetetlen élményt nyújtanak, a gazdag szaunavilággal együtt, az aktív pihenés szerelmesei pedig számos sportban próbára tehetik magukat.

Hunguest Hotel Pelion Tapolca

Egy szónak is száz a vége...

Így ha az álmos reggelek helyett a kényelmes ébredést választanád villásreggelivel, wellness kikapcsolódással, kulináris kalandokkal, a legjobb lehet akár hétköznap, vagy hétvégén az igazi őszi Pelion élményeket átélni. Használd ki az ezerszínű őszt és látogass el Tapolcára! Fedezd fel a várost, a környező tájakat, élvezd a változó természetet, regenerálódj, amihez professzionális hétteret biztosít a Hunguest Hotel Pelion.

Hungest Hotel Pelion magával ragad, elvarázsol és örökre nyomot hagy!

_

A cikkhez tartozó galéria: 
Hunguest Hotel Pelion****
Hunguest Hotel Pelion****
Hunguest Hotel Pelion wellness
Hunguest Hotel Pelion wellness
Hunguest Hotel Pelion fürdőszoba
Hunguest Hotel Pelion gasztronómia
Gyógybarlang Tapolca
Szép Malom-tó Tapolca

Oldalak