Utazás

Hétvégén beköszönt az igazi nyár, 30 fokot is mutathat majd a hőmérő

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint végre berobban a nyár. Valljuk be, eléggé időszerű is lenne így június végén!

Nyakunkon a forróság

A héten végre sokak által várt fordulatot vehet időjárásunk: az Országos Meteorológiai Szolgálat információi szerint az elkövetkezendő napokban jelentős felmelegedés várható, hétvégén pedig már a júniusban megszokott, hamisítatlanul nyárias időjárást élvezhetik a forró hónapok szerelmesei. Ma csak néhány órára süt ki a nap. A Dunántúl keleti részén és a Dunától keletre még több helyen várható zápor, zivatar. A zivatarokat felhőszakadás, jégeső és viharossá fokozódó szél kísérheti. Délutántól a Nyugat-Dunántúlon jelentősen csökken a felhőzet. A szél ismét nagy területen lesz erős, főként a Dunántúlon viharos széllökések is előfordulnak. A leghidegebb órákban 13-18 fok lesz. Napközben 22-27 fokig melegszik a levegő. Holnap a Dunántúlon nagyrészt derült vagy gyengén felhős, keletebbre gomolyfelhős, napos időre számíthatunk. Eleinte keleten egy-egy zápor még kialakulhat. Az északi, északnyugati szél nagy területen erős, kisebb körzetekben viharos lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14, 19, a legmagasabb nappali hőmérséklet 23, 28 fok között alakul. Szerdán erősödő gomolyfelhő-képződés mellett többórás napsütésre számíthatunk. Északon több helyen, délen elszórtan valószínű zápor, zivatar. A keleti, északkeleti tájak kivételével élénk vagy erős lesz az északnyugati szél, illetve zivatarok környezetében viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10, 16, a legmagasabb nappali hőmérséklet 21, 26 fok között várható.

Lapozz tovább, még nincs vége!

Oldalak

Utazás
Lifestyle
A Kos maximálisan élvezi az univerzum támogatását a héten. Heti horoszkóp.
Sztárok
Kamillát rendkívül megviselték az elmúlt évek, ám ezt a királyné nem mutatja: nem reagált Harry vádjaira, melyeket a herceg könyvében, a Spare-ben fogalmazott meg, ahogyan Károly felesége azt sem...
Sztárok
Alessandra de Osmából azáltal lett hercegné, hogy 2018-ban feleségül ment a hannoveri herceghez, Keresztély Henrikhez.