Utazás

Nostradamus szerint kemény tavasz vár ránk: Ezek a jóslatai

Hazánkat különösen érintik az előrejelzései.

Nostradamus jóslatai

Nostradamus annak idején kétségkívül provokálta a katolikus egyházat, amikor megjósolta a jövő húsz évszázadát. A mai napig vitatkoznak a szakemberek arról, hogy valóban látnok volt-e, vagy legendás pontossága csak egy mítosz lenne, amit az idők sikeresen felerősítettek. Források szerint a hosszú szakállú férfi már akkor is furcsa természet volt, amikor még II. Henry francia király udvarában tevékenykedett. 1556-ban már Párizsba is meghívták, hogy szórakoztassa a népet, hiszen nagyon kötődött az okkultizmushoz és az asztrológiához.

Eleinte nem kapott túl sok figyelmet, ám az uralkodóról szóló próféciái nemzetközi hírnevet hoztak számára. Akárhogy is, 2019-re is előrevetített pár dolgot, melyek közül néhány tavaszra vonatkozik, és az időjáráshoz is köze van. A következőkben ezekről lesz szó.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Fotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Utazás
Sztárok
A közkedvelt televíziós első ízben mutatta meg a nyilvánosságnak lányunokáját, Lindát.
Utazás
A Somogy megyei Balatonkiliti határában észlelték a rengést - tudatta a Földfizikai és Űrtudományi Kutatóintézet Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatóriuma.
Sztárok
Iszak Eszter és Gyurta Dániel február közepén jelentették be, hogy első közös gyermeküket várják, most pedig meg is érkezett a kis Mirabella, akiről édesanyja posztolt fotót az Instagramon.